<strong>UNDER INNSPILLING:</strong> Dette bildet av Joaquin Phoenix som Jokeren ble tatt under innspillingen til filmen. Foto: Splash New / NTB scanpix
UNDER INNSPILLING: Dette bildet av Joaquin Phoenix som Jokeren ble tatt under innspillingen til filmen. Foto: Splash New / NTB scanpix Vis mer

Batman:

Avslører det nye «The Joker»-ansiktet

Regissøren bak filmen «Joker» viser hvordan Batmans erkefiende kommer til å se ut.

Publisert
Sist oppdatert

Todd Phillips (47) er regissør av «Joker», som skal komme i oktober neste år. Filmen handler om Batmans erkefiende The Joker, eller Jokeren på norsk.

Nå avslører Phillips hvordan han har tenkt å skremme seerne med Jokerens groteske klovneansikt, skriver Huffington Post.

I et Instagram-innlegg viser han hvordan stjernen Joaquin Phoenix (43) går fra en smilende mann til å bli den ikoniske superskurken.

Se dette innlegget på Instagram

Camera test (w/ sound). Joker.

Et innlegg delt av Todd Phillips (@toddphillips1)

Se dette innlegget på Instagram

Arthur.

Et innlegg delt av Todd Phillips (@toddphillips1)

Mislykket komiker

Regissøren har også publisert et bilde av skuespilleren før han blir sminket til å bli Jokeren.

I teksten til Instagram-bildet skriver han «Arthur». Det kan tyde på at karakterens navn kan være Arthur Fleck, slik rykter tidligere har sagt, skriver Hollywood Reporter.

<strong>JOAQUIN PHOENIX:</strong> Stjernen skal spille en av de skumleste skurkene i filmhistorien. Her fra en pressekonferanse tidligere i september. Foto: NTB scanpix
JOAQUIN PHOENIX: Stjernen skal spille en av de skumleste skurkene i filmhistorien. Her fra en pressekonferanse tidligere i september. Foto: NTB scanpix Vis mer

Filmen er en film som skal fortelle om bakgrunnshistorien til Jokeren, og hvordan han ble den han ble.

Plottet skal visstnok vise hvordan hovedkarakteren går fra å være en mislykket stand-up komiker til å bli en livsfarlig kriminell skurk, ifølge Hollywood Reporter.

Vant Oscar for rollen

Filmen blir beskrevet som en «utforskning av en mann som blir sett ned på av samfunnet», med en advarsel om hvor galt det kan gå.

Robert De Niro er en av de andre stjernene i filmen, der du også kan se Frances Conroy og Marc Maron og Zazie Beetz.

Før Joaquin Phoenix fikk rollen som Jokeren, var det Hollywood-stjernen Heath Ledger som gestaltet den ikoniske rollen.

Ledger gikk bort i januar 2008, men ble tildelt en Oscar etter sin død for rolleprestasjonen som Jokeren i «The Dark Knight».

Deler av denne saken ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Stjerneparets hemmelig avtale

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer