Avslører det du ikke fikk se på «Farmen»

- Det var psykisk og fysisk en stor påkjenning, sier årets Farmen-vinner Eilev til Seoghør.no.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag kveld ble det klart at det var Eilev Bjerkerud (27) fra Krødsherad som stakk av med seieren i TV 2-suksessen «Farmen».

Til Seoghør.no fortalte finalistene Øystein Hetland (26), Marte Søreide (23) og Eilev Bjerkerud (27) at alt ikke er som det virker på TV.

- Vi jobba faktisk veldig veldig hardt. Det var jobb 6 dager i uka fra du stod opp til du la deg. Og det virker kanskje ikke helt sånn på skjermen. Så det var psykisk og fysisk en stor påkjenning, sa Eilev.

VANT: Eilev Bjerkerud stakk av med seieren. Her får han en god klem av finale-konkurrent Marte. Foto: TV 2
VANT: Eilev Bjerkerud stakk av med seieren. Her får han en god klem av finale-konkurrent Marte. Foto: TV 2 Vis mer
FINALISTER: Øystein Hetland og Marte Søreide kom til finalen. Foto: TV 2
FINALISTER: Øystein Hetland og Marte Søreide kom til finalen. Foto: TV 2 Vis mer

-
Mange tror kanskje at vi har dagens hjelpemiddel med oss. Vi bruker gammeldags verktøy og virkelig levd som de gjorde i 1915, så det har vært en kjempe læringskurve, sa Marte.

- Vi har jobbet fra morgen til kveld hver dag og på TV så ser det ikke sånn ut. Folk tror det er litt sånn leirskole og lurer på hvordan dagene går og at det er litt kjedelig. Men ukene gikk dødsfort og vi hadde masse å gjøre hele tiden, sa Øystein.

Men det var liten tvil om at det var stort for deltakerne å se hverandre igjen.

- Det er litt som å være på julaften. Du har ikke sett slektningene dine på lenge, også plutselig så treffer du de igjen, og det er så koselig, sa Øystein.

- Stolt av meg selv

Etter en spennende kunnskapsfinale mot Marte Søreide (23) kunne ha dermed innkassere en flunkende ny hytte og bil, til en verdi av over en million. Hovedpersonen selv er overlykkelig når han snakker med Seoghør.no minutter etter at seieren er sikret.

- Det er helt fantastisk. Jeg er fryktelig stolt over meg selv, sa Bjerkerud.

- Hvorfor det?

Avslører det du ikke fikk se på «Farmen»


-
- Jeg føler jeg fikk vist at jeg fortjente å vinne. Jeg har vokst mye som menneske under oppholdet på gården. Jeg kom inn som en gutt egentlig, men nå føler jeg at jeg er blitt en mann.


Den lykkelige vinneren innrømmer at han har prøvd å skyve vekk tanken på at han faktisk gikk til topps i konkurransen siden finalen ble spilt inn for to måneder siden.

- Det skal bli deilig å kunne være ærlig nå som alle vet det. Fatter'n har visst det hele tiden, men mamma, søsteren min og broren min har ikke hatt troen på at dette skulle gå, sier Eilev og ler.

LES OGSÅ: Gikk ned 25 kilo på gården

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer