Kronprinsesse Victoria:

Avslører: Derfor forsvant hun

Kronprinsessen tok grep.

SELVSKREVNE GJESTER: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel var naturligvis med på feiringen av førstnevntes far. Foto: Splash News/NTB
SELVSKREVNE GJESTER: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel var naturligvis med på feiringen av førstnevntes far. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke fikk den svenske kongefamilien enorm oppmerksomhet i forbindelse med feiringen av kong Carl Gustafs (77) 50 år som konge.

De kongelige ble blant annet fotografert både på gudstjeneste, gallamiddag og på slottsbalkongen, og i kjent stil biter den rojale fansen seg merke i både det ene og det andre.

Rojale gjester fra hele Norden var samlet for å feire kong Carl Gustafs 50 år på tronen. Men det var et yngre familiemedlem som stjal oppmerksomheten. Video: AP, NTB, John Eneroth / Expressen. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

Da den svenske kongefamilien vinket til folket fra balkongen, hadde kronprinsesse Victoria (46) og prins Daniel (50) med seg sine to barn, prinsesse Estelle (11) og prins Oscar (7).

På et tidspunkt forsvant imidlertid kronprinsessen fra balkongen. Frem til nå har det ikke vært kjent hvorfor, men ifølge Svensk Damtidning har kronprinsessens fravær en forklaring.

Ifølge den svenske avisen delte kronprinsessen noen ord med ektemannen før hun forsvant inn på slottet. Bare noen minutter senere returnerte hun, og nå viser det seg at det hele var for å hjelpe lille prins Oscar.

FOR LAV: Slik så det ut for den lille prinsen på starten. Foto: Splash News/NTB
FOR LAV: Slik så det ut for den lille prinsen på starten. Foto: Splash News/NTB Vis mer

Tidligere så man at den syv år gamle prinsen så vidt så over kanten på balkongen, men da moren kom tilbake sammen med en fra hoffet, fikk Oscar en krakk å stå på, skriver avisen.

På bilder ser man også at prinsen står høyere enn tidligere - noe moren altså skal ha sørget for.

Forrige uke ble det kjent at en i hoffet hjalp den lille prinsen, men nå blir det altså avslørt at det er moren som skal ha tatt grep.

FIKK HJELP: Victoria sørget for at sønnen kom seg høyere opp. Foto: Splash News/NTB
FIKK HJELP: Victoria sørget for at sønnen kom seg høyere opp. Foto: Splash News/NTB Vis mer

LES OGSÅ: Kjøpte hus til Durek

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer