Gerard Butler:

Avslører den beste kysseren

Gerard Butler har kysset både Jennifer Aniston og Angelina Jolie - men hvem er best?

HVEM KYSSER BEST? Det var ikke lett for Gerard Butler å velge mellom Angelina Jolie og Jennifer Aniston. Foto: NTB Scanpix
HVEM KYSSER BEST? Det var ikke lett for Gerard Butler å velge mellom Angelina Jolie og Jennifer Aniston. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Det var under showet «Watch What Happens Live» med Andy Cohen at filmskuespiller Gerard Butler (48) måtte svare på det usedvanlig kinkige spørsmålet:

- Hvem er best til å kysse av Angelina Jolie (42) og Jennifer Aniston (48)?

I likhet med Brad Pitt (54), som tidligere har vært gift med både Jennifer og Angelina, har Gerard nemlig kysset begge Hollywood-skjønnhetene.

Og det at de to skuespillerinnene fortsatt blir sett på som de to største rivalene i filmbyen, gjorde nok ikke valget enklere for ham.

Striden har pågått siden 2005, da Brad skilte seg fra Jennifer for å være sammen med Angelina. Og det er kanskje også derfor Gerard slet ekstra hardt med å svare.

PÅ FILM: Gerard Butler spilte mot Angelina Jolie i 2003 og Jennifer Aniston i 2010. Men hvem er best til å kysse? Foto: NTB Scanpix
PÅ FILM: Gerard Butler spilte mot Angelina Jolie i 2003 og Jennifer Aniston i 2010. Men hvem er best til å kysse? Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ville ikke svare

Det var nemlig tydelig at det ikke var lett for filmkjekkasen å hoste opp et svar til programlederen.

48-åringen satt lenge og vred seg på stolen og rev seg i håret mens han okket seg: «Åh, nei!».

I studio sammen med ham satt også en tydelig spent 50 Cent (42) og ventet på svaret.

I videoen under kan du se Butler svare på det intrikate spørsmålet.

Gerard kysset Angelina og Jennifer med syv års mellomrom. Det ble nemlig hett mellom ham og Angelinas rollefigur i «Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life» i 2003, og i 2010 kysset han Jennifer i «The Bounty Hunter.»

Og etter litt tid kom til slutt det noe motvillige svaret fra Gerard, på hvem av de to som er best til å kysse:

- Jennifer Aniston! utbrøt filmstjernen, og fortsatte:

- Jeg ville overraske dere litt der.

50 Cent gliste på sin side bredt og fornøyd:

- Dette er bra greier.

VAR DET NOE MER? Butler og Aniston påstod alltid at de bare var venner. Foto: NTB Scanpix
VAR DET NOE MER? Butler og Aniston påstod alltid at de bare var venner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Romanseryktene svirret

Gerard, som er kjent for å være litt av en rundbrenner, ble også koblet til Jennifer etter at de to spilte mot hverandre i 2010.

Det ble aldri kjent om de to faktisk hadde et forhold, men de ble observert sammen på fritiden i en lengre periode etter at innspillingen var over.

På den tiden var Aniston singel, men likevel lo de begge av romanseryktene.

Ser man derimot på bilder av de to sammen fra denne tiden, så kan det virke som det var mer enn et vennskap som utviklet seg på settet til komedien «The Bounty Hunter».

- Ikke på talefot

Det er kanskje ikke så rart at Butler tilsynelatende syntes det var ubehagelig å skulle velge mellom Jolie og Aniston.

De to er nemlig fremdeles ikke på talefot, skal man tro kroppsspråket deres under årets Golden Globe.

Ifølge Daily Mail valgte nemlig Aniston å unngå den røde løperen, og at grunnen angivelig var at hun ønsket å slippe å møte på Jolie. Duoen ble også plassert i hver sin ende av lokalet, men det er ukjent om dette var av strategiske årsaker fra arrangørens side.

Da Aniston skulle dele ut en av kveldens priser, ble det imidlertid enda tydeligere at de to stjernene har et noe anspent forhold til hverandre.

Saken fortsetter nedenfor.

GOD KJEMI: Det kan se ut som det var svært god kjemi mellom Aniston og Butler. Til venstre Jolie og Butler fra en scene i «Tomb Raider» (2003) - til høyre Aniston og Butler på en rød løper i 2010. Foto: NTB Scanpix
GOD KJEMI: Det kan se ut som det var svært god kjemi mellom Aniston og Butler. Til venstre Jolie og Butler fra en scene i «Tomb Raider» (2003) - til høyre Aniston og Butler på en rød løper i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Daily Mail publiserte en kort videosnutt der Jennifer taler fra scenen, og fra sistnevntes vinkel kan man se Jolie blant publikum, som tilsynelatende gjør alt for å unngå å kikke i 48-åringens retning.

Dette var første gang de to befant seg i samme rom siden Critics’ Choice Awards i 2015. Dette var ti år etter at Brad Pitt forlot Jennifer Aniston, til fordel for Angelina Jolie.

Brad Pitt og Angelina Jolie gikk på sin side hver til sitt i 2016. I den forbindelse uttalte Pitt i en pressemelding til People.com:

- Jeg er veldig trist over dette, men det som betyr mest nå er at barna våre har det bra. Jeg ber vennlig om at pressen gir dem det pusterommet de trenger gjennom denne vanskelige tiden.

LES OGSÅ:​​ Jennifer Aniston om eks-mannen: - Brad er en ganske enkel kar​