Jenny Skavlan og «Fingern»:

Avslører datterens uvanlige første ord

- Kanskje hun blir urmaker, sier Jenny Skavlan.

SMÅBARNSFORELDRE: Kjendisparet Jenny Skavlan og Thomas Gullestad ble foreldre for halvannet år siden. Foto: Andreas Fadum
SMÅBARNSFORELDRE: Kjendisparet Jenny Skavlan og Thomas Gullestad ble foreldre for halvannet år siden. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Thomas «Fingern» Gullestad (37) er for tiden aktuell med filmen «Den 12. mann», der han gjør sin skuespillerdebut som motstandmannen Jan Baalsrud.

Denne uken var det duket for kjendistung gallapremiere i Fredrikstad, som er regissør Harald Zwarts hjemby.

Ikke overraskende var den ferske skuespilleren til stede. Han tok med Jenny Skavlan (31), som han giftet seg med i 2012.

VAKKERT PAR: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan strålte da de denne uken møtte opp på gallapremiere av filmen «Den 12. mann» i Fredrikstad. Foto: Andreas Fadum
VAKKERT PAR: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan strålte da de denne uken møtte opp på gallapremiere av filmen «Den 12. mann» i Fredrikstad. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Paret har datteren Åse (1) sammen, og Jenny kunne avsløre til Se og Hør hva som var babyens første ord - og det var ikke klassikeren «mamma».

- Jeg tror hun sa «klokke». Kanskje hun blir urmaker. Ja, det er litt random, men urmaker er et kjempeflott yrke, sier hun.

- Veldig bra

Barnefar er ikke sikker på hvorfor akkurat «klokke» ble hennes første ord, men synes at ordvalget er en god indikator for fremtidige egenskaper.

- Jeg synes det er veldig bra. Jeg håper hun blir bedre til å holde tiden enn det jeg er. Jeg er født et kvarter for sent, så jeg er litt seig, sier han til Se og Hør.

Paret har nylig kjøpt et hus i det ettertraktede boligområdet Berg i Oslo, som de bestemte seg for å totalrenovere.

Boligen hadde en prisantydning på 15,5 millioner kroner, og ble til slutt solgt for 16,5 millioner.​ «Fingern» fortalte nylig at han ikke fikk ta del i huskjøpet, fordi han var på fjellet uten dekning. Jenny måtte derfor ta ansvar for budrunden alene.

Overfor Se og Hør forklarer Skavlan at ekteparet for første gang skal feire jul i sitt nye hjem.

- Vi har feiret julaften sammen før, men vi har aldri hatt det hos oss, så nå må vi lage tradisjoner og bestemme oss for mat og gjøre alt sammen, så det blir gøy. Jeg er vant til å komme hjem til jul og slappe av og bli fôret med mat, og nå må jeg stå for fôringa selv, sier hun og fortsetter:

ELDRE FUNKISHUS: Jenny og Thomas nye bolig er bygget i 1957 og ligger på Berg i Oslo. Foto: Google Maps
ELDRE FUNKISHUS: Jenny og Thomas nye bolig er bygget i 1957 og ligger på Berg i Oslo. Foto: Google Maps Vis mer

- Vi ble ferdige med oppussingen i går, da ble koketoppen koblet til, så nå kan vi lage mat.

Også Gullestad er svært tilfreds med å kunne skape minner i det nye huset.

- Det er veldig deilig. Det er helt sinnsykt. Nå skal vi feire jul i vårt eget hus. Det er ganske voksent, sier han.

Oppkalt etter oldemor

Jenny og Thomas, som har vært et par siden 2008, har valgt å være svært private når det gjelder datteren sin. Allerede før fødselen forklarte paret at de ikke kommer til å dele bilder av babyen i sosiale medier.

Saken fortsetter nedenfor.

I ny og ne letter paret imidlertid på sløret når det gjelder vesle Åse. I et tidligere intervju med Dagbladet sa Gullestad at han skulle ønske at han tilbrakte mer tid med Jenny mens hun var gravid.

​ - Jeg burde ha fulgt opp Jenny mer da hun gikk gravid. Men da hun gikk gravid, var det heller sånn at det var hun som bar meg over dørstokkene, sa han.

Duoen har også avslørt at datteren er oppkalt etter Jennys oldemor.

- Mormoren til Thomas het Åse, så det er hans families navn. Jeg tenkte «Åse, Åse, Åse», men så kom jeg på Åse Kleveland. Og da var det «Ja, det går bra», har hun sagt til Se og Hør.

LES OGSÅ: Måtte lære seg å snakke på nytt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer