Stian Blipp:

Avslører datterens navn

- Det vakreste som finnes.

DELTE NAVNET: Stian Blipp og kona Jamina Iversen har vært foreldre i en knapp uke. Torsdag kveld avslørte den ferske pappaen hva dattera skal hete. Foto: Tore Skaar
DELTE NAVNET: Stian Blipp og kona Jamina Iversen har vært foreldre i en knapp uke. Torsdag kveld avslørte den ferske pappaen hva dattera skal hete. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert

Torsdag delte de nybakte foreldrene Stian Blipp (28) og kona Jamina Inversen (30) det første bilde av datteren. Blipp og kona kunne glede seg over å bli foreldre for en knapp uke siden, og torsdag kveld avslørte Blipp også navnet til familiens nye tilskudd.

Det gjorde han på sin Instastory. Sammen med et bilde av henne skriver han:

- Altså ... Det vakreste som finnes.

- Noelle. 24.11.2018, fortsetter han.

Blipp og kona har altså gitt den vakre jenta navnet Noelle.

Det har foreløpig ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Stian Blipp.

Tilbake på jobb

Det var Blipp selv som avslørte at de var blitt foreldre forrige helg, og torsdag fikk man se babyen ordentlig for første gang. Da delte den nybakte mora sitt første bilde av den lille jenta i sosiale medier.

- Tenk at en så perfekt pudding finnes, skrev hun til bildet.

Til tross for at det ikke er mange dager siden familieforøkelsen, var Stian Blipp tilbake på «Senkveld»-innspilling allerede torsdag ettermiddag. Til Dagbladet fortalte han i forkant at det ville være utfordrende å være på jobb.

- Det blir spennende å kjøre en sending med to timer forberedelser og tre timer søvn, men jeg har heldigvis en helt rå redaksjon og en makker som hadde klart seg helt fint uten meg. I dag er jeg med på kjøtt og flesk, som de sier, skrev han i en tekstmelding til Dagbladet.

At Blipp var tilbake i programleder-stolen allerede, kommer antakelig ikke som et sjokk. Han kunne nemlig samtidig avsløre at den nye tilværelsen som forelder går over all forventning.

- De siste dagene har vært en nydelig liten boble for oss tre. All spenning rundt det å bli foreldre har blitt til ro og varme da vi ser at vi pokker meg har litt dreisen på dette. Det har strømmet inn familie fra fjern og nær, for å se det lille vidunderet. Vi kjenner at jula i år blir helt spesiell.

Gravid på bryllupsdagen

At paret nå er blitt foreldre er bare et av flere høydepunkter for Blipp og Iversen i år.

19. mai, samme dag som prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) giftet seg i Windsor, ga også Stian og Jamina hverandre sitt «ja».

Og som rette ektefolk, bare to dager etter det storslagne bryllupet, valgte paret å avslørte at de ventet sitt første barn.

Den store nyheten delte de begge i hvert sitt innlegg på Instagram.

«I det siste har det virkelig kriblet i magen ... på flere måter. Magen er fremdeles full av sommerfugler, men jeg kan nå røpe at de har selskap av en liten baby der nede. Herregud som vi gleder oss», skrev Iversen til et bryllupsbildet, hvor hennes ferske ektemann former et hjerte foran magen hennes.

Stian Blipp brukte det samme bildet, og skrev blant annet: «Gleder meg som en hund til å bli daddy».

LES OGSÅ: I hardt vær etter nytt bilde med datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer