Khloé Kardashian og True:

Avslører datterens første ord

Deler nye detaljer om syv måneder gamle True.

RØPER FØRSTE ORD: Khloé Kardashians datter True er allerede blitt syv måneder. I likhet med flere andre på sin alder begynner hun å lære bådde det ene og det andre. Foto: NTB Scanpix
RØPER FØRSTE ORD: Khloé Kardashians datter True er allerede blitt syv måneder. I likhet med flere andre på sin alder begynner hun å lære bådde det ene og det andre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Reality-stjernen Khloé Kardashian (34) kan snart legge et turbulent og vanskelig år bak seg, etter at kjæresten Tristan Thompson (27) ble tatt på fersken i å være utro mot henne.

Selv om det ikke er noen hemmelighet at stjernen har hatt det vanskelig, har hun også opplevd det som er det største i livet for mange dette året, nemlig det å bli mor.

I april ble hun mamma for første gang, da datteren True (7 md.) kom til verden. Siden den gang har fansen fått se en rekke bilder av den vakre jenta, som Khloé til stadighet viser stolt frem.

De siste ukene har den syv måneder gamle jenta også vært å se i «Keeping Up with the Kardashians».

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

Får ikke dateren til å le

At Khloé deler blinkskudd fra sin nye tilværelse med True setter nok de fleste pris på. Onsdag denne uken kunne hun også stolt avsløre at datteren har sagt sitt første ord.

Det er en kjent sak at «mamma» eller «pappa» ofte er det første barn sier, og Trues første ord kommer heller ikke som en stor overraskelse - selv om Khloé helst skulle sett at datteren sa noe annet.

I et innlegg, «True snakker», på hjemmesiden sin, avslører hun nå hva True har sagt:

- Jeg kan ikke tro at babyen min er syv måneder gammel. True har nå tre tenner og kan begynne å krabbe hvert sekund. Hun smiler også konstant, men jeg klarer fortsatt ikke å få henne til å le, kun hvis jeg kiler henne. Kanskje jeg rett og slett ikke er morsom?, skriver 34-åringen og fortsetter:

- Hun sier også pappa, men jeg tror hun mener mamma.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

På fødestua etter utroskapsskandalen

Til tross for at livet tok en brå vending da det ble kjent at Tristan hadde vært utro mot sin den gang gravide kjæreste, gjør Khloé alt i sin makt for at livet til True skal være så normalt som mulig - med begge sine foreldre.

Da True kom til verden i april, valgte Khloé å ha med kjæresten på fødestua, til tross for at utroskapen akkurat hadde blitt kjent. På Twitter har hun tidligere avslørt hvorfor hun tok det valget, som flere har reagert på.

- Jeg ønsket å få en god fødselsopplevelse for meg selv og for minnene jeg senere skal dele med True når hun blir eldre. Jeg ønsker å ha videoer og bilder av faren hennes der mens han holder henne og så videre. Jeg vil at hun skal vite at hun er elsket og min lykke. Babyer føler energi, skrev hun blant annet.

- Jeg valgte å sette følelsene mine til side for fødselen og prøve å ha så mye energi som mulig. Det var den eneste tanken under fødselen av datteren min. Jeg skulle ikke la NOEN endre på det, fortsatte hun.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Får styrke av datteren

Videre skrev 34-åringen, som flere ganger har vært åpen om at hun lenge har ønsket seg barn, at hun ventet på å bli mor i mange år. Når hun nå ser tilbake på skandalen, er hun fremdeles i sjokk over at det kunne skje henne. Samtidig er hun svært stolt over hvordan hun håndterte situasjonen.

- True ga meg den ro og styrke som jeg trengte, skrev hun videre.

I forkant av at utroskapsskandalen skulle bli tema i «Keeping Up With The Kardashians», skrev Khloé i et lengre innlegg på Instagram at det ville bli både ukomfortabelt og følelsesladd å se episoden.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

- Da vi ble med på dette programmet for et tiår siden, ble vi med på et realityprogram, noe som betyr å vise dere innsiden av livene våre, det gode, det vonde, det stygge. Å gjenoppleve disse øyeblikkene om igjen er utrolig vanskelig følelsesmessig, men jeg håper at med hvert spor og hver utfordring livet gir oss, så lærer vi alle av våre reiser, skrev hun blant annet.

- Midt i den tøffe tiden ble jeg velsignet med den ultimate gaven, min engel som har forandre livet mitt på måter jeg aldri kunne ha forestilt meg. Husk at du aldri er alene med smerten, fortsatte hun.

LES OGSÅ: I hardt vær etter nytt bilde med datteren