CORONA: Delte dette med Twitter-følgerne sine mandag. Video: @idriselba. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Idris Elba:

Avslører coronasmitte

- Ikke få panikk, skriver skuespilleren på Twitter mandag.

Publisert
Sist oppdatert

«I morges testet jeg positivt for Covid-19. Jeg føler meg ok. Jeg har ingen symptomer så langt, men har blitt isolert etter at jeg fant ut av min mulige eksponering for viruset», skriver skuespiller Idris Elba, kjent fra blant annet «The Wire» på Twitter.

Videre oppfordrer han alle til å holde seg hjemme, og lover å holde fansen oppdatert om hvordan det går - før han avslutter innlegget:

Dette suger

Skuespilleren har også delt en video, der han snakker om viruset.

- Dette suger. Men jeg har det bra. Sabrina (Idris Elbas kone, journ. anm.) har ikke blitt testet, men hun har det bra. Jeg hadde ingen symptomer, men testet meg etter at jeg innså at jeg har vært i nærheten av noen som hadde fått tilbake en positiv test. Dette var på fredag. Jeg satte meg selv i karantene, testet meg umiddelbart - og i dag fikk jeg tilbake resultatene, sier 47-åringen.

<strong>SMITTET:</strong> Skuespiller Idris Elba avslører at han har blitt smittet av coronaviruset. Foto: NTB Scanpix
SMITTET: Skuespiller Idris Elba avslører at han har blitt smittet av coronaviruset. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre legger han til at dette er en alvorlig situasjon, og oppfordrer alle til å ta hensyn til hverandre. Han understreker viktigheten av å holde avstand til andre mennesker, og ber alle om å være flinke med håndvask.

- Det finnes mennesker der ute som ikke har noen symptomer, og det kan enkelt spre seg, sier Elba.

- Gjennomsiktighet er antakelig det beste nå. Føler du deg dårlig, gjør noe med det. Det er veldig viktig. Vi lever i en delt verden, men dette er tida for å holde sammen. Så mange liv har blitt påvirket. Dette er ekte. (...) Hold dere positive, og ikke få panikk.

Isolert i Australia

Elba er ikke den eneste Hollywood-stjerna som har testet positivt for coronaviruset. «Forrest Gump»-stjernaTom Hanks (63) og kona, Rita Wilson (63), sitter for tida isolert på et sykehus i Queensland, Australia.

«Hei, folkens. Rita og jeg er her nede i Australia. Vi følte oss litt trøtte, som om vi var forkjølet, og hadde litt vondt i kroppen. Rita hadde litt frysninger som kom og gikk, og litt feber også», skrev skuespilleren i en uttalelse han delte forrige torsdag.

Paret tok en test, som kom tilbake positiv. Dermed ble de isolert.

BEKLAGER: De siste dagene har det stormet mot komiker og tv-profil Herman Flesvig etter at det ble kjent at han i helga hadde reist på hyttetur. Nå beklager han. Video: Instagram/@hermanflesvig Vis mer

Fredag delte Hanks en oppdatering med fansen på Instagram.

«Vi tar en dag om gangen. Det er ting vi alle kan gjøre for å komme gjennom dette ved å følge rådene fra eksperter, og ta vare på oss selv og hverandre. Husk at til tross for de aktuelle hendelsene, er det ingen som gråter i baseball», skrev Hanks.

LES OGSÅ: - Heia herpes-åpenhet!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer