Idris Elba:

Avslører coronasmitte

- Ikke få panikk, skriver skuespilleren på Twitter mandag.

CORONA: Delte dette med Twitter-følgerne sine mandag. Video: @idriselba. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«I morges testet jeg positivt for Covid-19. Jeg føler meg ok. Jeg har ingen symptomer så langt, men har blitt isolert etter at jeg fant ut av min mulige eksponering for viruset», skriver skuespiller Idris Elba, kjent fra blant annet «The Wire» på Twitter.

Videre oppfordrer han alle til å holde seg hjemme, og lover å holde fansen oppdatert om hvordan det går - før han avslutter innlegget:

Dette suger

Skuespilleren har også delt en video, der han snakker om viruset.

- Dette suger. Men jeg har det bra. Sabrina (Idris Elbas kone, journ. anm.) har ikke blitt testet, men hun har det bra. Jeg hadde ingen symptomer, men testet meg etter at jeg innså at jeg har vært i nærheten av noen som hadde fått tilbake en positiv test. Dette var på fredag. Jeg satte meg selv i karantene, testet meg umiddelbart - og i dag fikk jeg tilbake resultatene, sier 47-åringen.

Videre legger han til at dette er en alvorlig situasjon, og oppfordrer alle til å ta hensyn til hverandre. Han understreker viktigheten av å holde avstand til andre mennesker, og ber alle om å være flinke med håndvask.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer