Wenche Andersen:

Avslører corona-sykdom

- Jeg låste døren og holdt meg hjemme.

CORONASYK: Den kjente TV 2-kokken Wenche Andersen avslører årsaken til at hun forsvant fra TV-skjermen i lang tid. Foto: NTB Scanpix
CORONASYK: Den kjente TV 2-kokken Wenche Andersen avslører årsaken til at hun forsvant fra TV-skjermen i lang tid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV-kokken Wenche Andersen (65) ble i midten av mars smittet av coronaviruset, sier hun i et intervju på «God Morgen Norge». Den kjente og kjære kokken forsvant fra TV-ruten midt i mars grunnet sykdom. Hun forklarer at hun da opplevde influensalignende symptomer, men at hun ikke ble testet.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Andersen ble satt i karantene, og stengte seg inne i over to uker. Nå - nesten to måneder senere - har 65-åringen fått bekreftet at hun var smittet av coronaviruset.

- Jeg fikk innkalling for å ta ettertest, mest sannsynlig fordi jeg er i risikogruppen, altså over 65 år. Den var positiv på antistoffer for corona, sier Andersen i intervjuet.

TV-kokken sier videre at hun låste døren og stengte seg hjemme da hun fant ut at hun var smittet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer