«Paradise Hotel»:

Avslører: Bytter navn

«Paradise Hotel» skal gjennom en rekke endringer.

ENDRES: Vårens deltakere på hotellet i Mexico. Nå kommer det endringer. Foto: NENT Group
ENDRES: Vårens deltakere på hotellet i Mexico. Nå kommer det endringer. Foto: NENT Group Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Paradise Hotel» har hatt 15 sesonger på den norske skjermen. Det som blir omtalt som «skandalehotellet» kommer imidlertid til å gå gjennom en rekke drastiske endringer, skriver VG.

Blant annet skal hotellet byttes ut. Det er ikke første gang, og innspillingen skjer fortsatt i Mexico. Programmet skal også få nytt navn, men det er ikke kjent hva dette blir ennå.

«PARADISE HOTEL»: Emil Norderhaug og Veronica Jansen forteller om en hendelse man ikke fikk se på TV. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Celina Morken Vis mer

Programsjef i Nent, Christian Meinseth, forteller til avisen at innspilling av ny sesong vil skje rundt februar/mars, altså noe seinere enn vanlig. Nytt er også at deltakerne ikke må være single, noe som tidligere har vært et krav.

- Det vil bli et mye større fokus på deltagerne som helhet og ikke kun deres evner til at være taktiske og «spille spillet». Generelt skal «Paradise» avspeile tiden vi lever i nå – både i twists, casting, location, diverse troskapstester osv, sier han.

Hva skjer med Triana?

Triana Iglesias har vært programelder siden start, og det har den siste tida, i forbindelse med varslede endringer, blitt spekulert på om programlederen er blant det som skal byttes ut.

Det kan ikke Nent svare på. Heller ikke hvorvidt deltakerne skal samarbeide som duo eller hva som skjer med pengepremieren, går de ut med.

SATT UT: Thea og Jonas blir spådd av «Paradise Hotel»-deltaker Sandra Bury, men underveis begynner Sandra selv å gråte. Video: Celina Morken Vis mer

- En god del detaljer rundt «Nye Paradise» er ikke klart ennå, og vi gleder oss til å fortelle mer om dette senere. Vi gjør stadig forandringer på «Paradise» for å sikre at serien blir attraktiv å se på og morsom å være deltager i. Paradise skal speile tiden vi lever i nå, sier programsjefen til VG.

Det har det siste året vært mye blest rundt «Paradise», særlig etter den angivelige overgrepsskandalen i den svenske versjonen. I Norge har man allerede gjort flere grep, blant annet at deltakerne må vise tydelig samtykke til kameraene før de hopper til køys.

LES OGSÅ: TV-par skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer