Kim Kardashian:

Avslører «bursdagsdrama»

Kim og gjengen måtte snu.

BURSDAGSBARN: Kim Kardashian fylte 42 år den 21. oktober. Foto: Patrick T. FALLON / AFP/ NTB
BURSDAGSBARN: Kim Kardashian fylte 42 år den 21. oktober. Foto: Patrick T. FALLON / AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kim Kardashian (42) skulle feire bursdagen sin med venner på en Usher-konsert i Las Vegas i helgen. Stjernen er kjent for ekstravagante feiringer, og 42-årsdagen hennes skulle bli intet mindre.

Hun måtte imidlertid nøye seg med en plan B.

Feiret med sine nærmeste

Kim feiret med en stor gjeng, som inkluderte søsteren Khloé (38) og flere venner som er kjent fra realityserien «Keeping Up With The Kardashians», som ganske nylig ble erstattet med det nye konseptet «The Kardashians».

PRIVATFLY: Kim og vennene fikk låne flyet til søsteren Kylie Jenner. Foto: Instagram skjermdump / Kim Kardashian
PRIVATFLY: Kim og vennene fikk låne flyet til søsteren Kylie Jenner. Foto: Instagram skjermdump / Kim Kardashian Vis mer

Gjengen skulle ta søsteren Kylie Jenners (25) privatfly til en konsert, men værforholdene gjorde det farlig å lande på reisedestinasjonen.

GÅR VIRALT: En snutt av Kim Kardashian på restaurant i Milano går nå sin seiersgang på sosiale medier. Det er ett spørsmål seerne reagerer på. Video: The Kardashians/ Disney Plus. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

Prøvde to flyplasser

Kardashian skriver på Instagram at de prøvde to flyplasser i området, før de konluderte med at de ikke kunne lande i nærheten - på grunn av sikkerhetsmessige årsaker.

Festpyntet, men med ingen steder å dra til, ble gruppen tvunget til å ty til en plan B. Derfor endte de opp med å spise burgere på den amerikanske fastfoodkjeden In-N-Out.

FESTKLARE: Bursdagsgjengen var pyntet og klar for fest. Foto: Instagram skjermdump/ Tracy Romuhus
FESTKLARE: Bursdagsgjengen var pyntet og klar for fest. Foto: Instagram skjermdump/ Tracy Romuhus Vis mer

Fikk videoer

Realitystjernen delte at filmcrewet til «The Kardashians»-serien var på plass på konserten, da de skulle filme bursdagsfeiringen og fløy inn tidligere i den anledning.

En annen som rakk konserten var La La Anthony (41), som skulle overraske Kim på stedet. 41-åringen hadde flydd hele veien fra New York til Las Vegas for å overraske venninnen - til ingen nytte.

DOBBELTGJENGER: Hvor enn hun går, får hun høre at hun ligner på Kim Kardashian. Vis mer

Både filmcrewet og bestevenninen delte flere videoer fra konserten. Hun repostet en av de på historien sin og skrev at hun fikk høre at konserten var «utrolig», samtidig som hun tagget Usher og sa hun måtte finne ny anledning for å se showet.

LES OGSÅ: - Orker ikke mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer