Vanessa Rudjord og Jonas Forsang:

Avslører bryllupsregel

Vanessa Rudjord og Jonas Forsang giftet seg i Pars forrige helg.

NYGIFT: Vanessa Rudjord uttaler seg om bryllupet sitt i ny podkast-episode. Foto: NTB
NYGIFT: Vanessa Rudjord uttaler seg om bryllupet sitt i ny podkast-episode. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige helg strømmet norske kjendiser til den franske hovedstaden for å delta i moteblogger og podkaster Vanessa Rudjord (46) og Jonas Forsangs (41) bryllup.

Den tidligere «Costume»-redaktøren forlovet seg i 2019. Det avslørte hun i podkasten «Synnøve og Vanessa», som hun leder sammen med venninna Synnøve Skarbø (51).

Det er også i den samme podkasten at den ferske bruden nå letter på sløret om bryllupet. Brudeparet, og gjestene, har nemlig holdt seg svært hemmelighetsfulle hva angår bryllupet, og heller ikke på sosiale medier har det blitt delt bilder fra festen.

Regel

Nå kan Rudjord fortelle at de før bryllupet hadde gitt gjestene en helt spesiell regel de måtte følge. Det avslører hun i den ferske podkast-episoden.

Rudjord sier at hun ga gjestene sine streng beskjed om at det ikke var lov å filme eller fotografere i bryllupet - og at de heller ikke fikk lov å dele noe på Instagram.

SKAL BLI GIFT! Vanessa Rudjord på vei ut av hotellet for å gifte seg! Video: Anders Johan Stavseng Klipp: Jakob Geir Grimsmo Vis mer

- Vi valgte å ha mobilforbud, som egentlig er litt flaut å be om. Samtidig var det så viktig for meg. Ikke bare at jeg skulle være i nuet, men at alle skulle føle at de ikke trengte å ta opp mobilen for å filme. Jeg ville i hvert fall være i nuet, sier Rudjord ærlig.

Mobilforbudet kom via en melding i forkant av bryllupet.

- Veldig, veldig letta. Mest av alt fordi det ble så fint, forteller Rudjord også om hva hun føler om bryllupet i podkasten.

Den nybakte bruden forteller samtidig at de hadde en egen fotograf som tok mange bilder, og at alle gjestene skal få disse tilsendt.

BRUDEKJOLE: Forfatter og motejournalist Vanessa Rudjord ankom Petter Stordalens halloweenfest i en lekker brudekjole. Reporter: Thea Hope. Video: Madeleine Liereng Vis mer

Gjestene skal i etterkant ha uttalt at de syntes det var deilig med et mobilforbud, og Skarbø sier i podkasten at også hun opplevde forbudet befriende.

Delte glimt av bruden

Selv om det var lite bilder fra bryllupet i sosiale medier, bød brudgommen mandag på et lite glimt av bruden.

«Fikk’a til slutt», skrev Forsang på Instagram sammen med et bilde av Rudjord i brudekjolen.

LES OGSÅ: - Jeg er så stolt av deg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer