Camilla Lorentzen:

Avslører bryllupsplaner

Camilla Lorentzen åpner opp om hverdagen i Hellas og det kommende bryllupet.

TRIVES: Camilla Lorentzen legger ikke skjul på at hun og forloveden, Julie Visnes, trives i Hellas. Foto: Instagram
TRIVES: Camilla Lorentzen legger ikke skjul på at hun og forloveden, Julie Visnes, trives i Hellas. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

I sommer kunne influenserparet Camilla Lorentzen (32) og Julie Visnes (25) røpe at de skulle flytte til Hellas denne høsten.

Allerede 28. september pakket duoen koffertene og satte seg på flyet sørover mot sitt nye bosted. Overfor Se og Hør kunne de fortelle at planen var å bli værende frem til jul, og at de skulle bo i Heraklion.

Nå begynner det dermed og nærme seg hjemreise, og Se og Hør tok derfor kontakt med Lorentzen for å høre hvordan det går på den greske øyen.

- Koser oss

- Det går helt strålende! Vi trives veldig godt, forteller 32-åringen.

Hun legger til at de bor i en flott leilighet i et skikkelig fint nabolag - hvor de kjenner omtrent alle som går rundt.

- Vi har møtt sykt mange hyggelige mennesker her nede, og vi håper vi kan holde kontakt med dem selv om vi reiser igjen.

I Norge blir det færre og færre timer med dagslys, temperaturene synker for hver dag som går og vinteren er rett rundt hjørnet. I Heraklion derimot er det temperaturer som minner om norsk sommer og ingen behov for tykke vinterjakker og skjerf.

Det passer paret godt.

- Vi gjør omtrent det samme her som hjemme, og er her for å gjøre jobben vår på en god måte, bare at vi slipper sludd, slaps og snø.

- Vi står opp, jobber, bestiller en smoothie til frokost og jobber litt til før vi reiser på trening, går en tur eller driver litt med hvert vårt. På kveldene er vi stort sett ute og spiser, legger bort telefonene og bare koser oss, før vi reiser hjem igjen, jobber litt til, ser på serier og legger oss, forklarer Lorentzen.

HYLLET: Influenser Camilla Lorentzen har over 90 000 følgere på Instagram, og der blir hun både hyllet og kritisert. Vis mer

Romantikk og jul

Parets opprinnelige plan var å reise hjem til Norge en liten tur før jul, før de igjen skulle ut å reise. Slik blir det imidlertid ikke:

- På grunn av litt diverse velger vi å være hjemme i Norge en stund.

Selv om det kun gjenstår en liten uke av Hellas-oppholdet, vender de ikke snuten mot Norge helt enda. Først skal Visnes' bursdag feires i romantiske omgivelser i en europeisk storby:

- Vi flyr til Paris 5. desember og blir der en uke, fordi Julie har bursdag. Etter det er det flyr vi rett hjem til Gardermoen på selveste Luciadagen!

Og julen skal de tilbringe hos Lorentzens mor, hvor det står god mat, sene kvelder, tvangsdrikking av akevitt og mye kjærlighet på planen.

Planlegger bryllup

Mens de er der nede fikk de også muligheten til å feire ett år som forlovet. I november i fjor kom nemlig nyheten om at Visnes hadde fridd:

«She put a ring on it», skrev Lorentzen på Instagram under et bilde hvor hun viser frem ringen.

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer

Men feiringen ble kanskje ikke helt som de hadde sett for seg.

- Vi feiret faktisk ved å ligge rett ut med influensa og ikke minst en koronatest, forteller 32-åringen, og understreker at begge testene var negative.

Selv om de ikke fikk feiret årsdagen for forlovelsen, er den største dagen likevel selve bryllupet - som Lorentzen kan røpe er om halvannet år. Planleggingen går imidlertid litt tregt.

- Det har innhentet oss nå at vi faktisk skal gifte oss snart, og at vi er nødt til å begynne å planlegge litt.

- Vi har ikke kommet så godt i gang enda, men vet iallfall at vi skal gifte oss hos Søstrene Storaas på Kongsberg, og det må jo være en god start?, spør influenseren avslutningsvis.

LES OGSÅ: Var «gift» med seg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer