Martin Lepperød:

Avslører bryllupsplaner

- Det er festen vi vil ha.

FORLOVET: Martin Lepperød letter på sløret om bryllupsplanene. Her med medprogramleder i «P3morgen», Adelina Ibishi. Foto: Xueqi Pang/NRK
FORLOVET: Martin Lepperød letter på sløret om bryllupsplanene. Her med medprogramleder i «P3morgen», Adelina Ibishi. Foto: Xueqi Pang/NRK Vis mer
Publisert

I januar i år kom den gledelige nyheten om at «P3morgen»-programleder Martin Lepperød (28) hadde fridd til kjæresten, Maren Strandmoe Bakken. Det avslørte han under radiosending.

Lepperød fortalte også om hvordan han stilte det store spørsmålet.

- Jeg fridde på den minste romantiske måten. Hvis jeg hadde forsøkt å fri på den dårligste måten, så hadde jeg ikke fått det til så dårlig som jeg gjorde det. Det var kanskje det dårligste frieriet jeg har hørt om, sa han til medprogramleder Adelina Ibishi (29), som var i ekstase over den hyggelige nyheten.

MARTIN LEPPERØD: Martin Lepperød åpner seg opp om sin kreftsyke søster i Tv2-programmet «En kveld hos Kloppen». Video/Tv2 Vis mer

Fest med stor F

Da Se og Hør møtte paret tidligere denne uken, lettet programlederen på sløret om bryllupsplanleggingen.

- Vi er litt late. Vi har laget et Facebook-arrangement, men vi har ikke invitert folk ennå. Så langt er det bare oss selv som er lagt til, og vi vurderer å holde det slik, fleipet 28-åringen.

Paret har vært forlovet i omtrent ti måneder, og selv om de ikke har kommet så langt i planleggingen, vet de i det minste når bryllupet skal stå:

- Det blir neste sommer, sier Bakken, og legger til:

- Folk sier vi må komme i gang med planleggingen, men ingen av oss synes det er så fryktelig gøy. Vi bare gleder oss til fest og så får planleggingen komme litt sånn etter hvert.

- Det er festen vi vil ha, understreker Lepperød.

GA ALT: Programlederne er kjent for å gi alt under P3aksjonen, og i år var intet unntak. Martin Lepperød ga alt for å samle inn penger til TV-aksjonen. Video: NRK/ Rød Løper Vis mer

«Granca»-stemning og paraplydrinker

Paret er imidlertid enige om hva slags bryllup de ønsker seg. Og det er ikke et hvilket som helst drømmebryllup de har i tankene:

- «Granca»-stemning, var det ikke det du sa?, spør Bakken og titter bort på forloveden.

- Jeg stemmer «Granca», svarer han.

- Kaffe og baileys og paraplydrinker er drømmen, fastslår Bakken.

Om det blir slik eller ikke, gjenstår å se. Selv om de ikke har kommet stort lenger enn å opprette er arrangement på Facebook, så kan de allerede nå avsløre en ting.

- Bryllupet blir ikke i Gran Canaria. Heller nærmere Hønefoss – Norges «Granca», spøker P3-profilen.

P3 GULL: Programleder Martin Lepperød ofret håret sitt under årets P3 gull. Vis mer

Fridde på nyttårsmorgenen

Da Lepperød fortalte om frieriet på «P3morgen», innrømmet han at han var redd for at kjæresten skulle angre seg og endre svaret til «nei», på grunn av måten han fridde på.

- Jeg har tenkt på dette en stund og vit at alle som har fridd, eller skal det, shit altså, for en berg-og-dal-bane av følelser du skal gjennom. Vi snakker om frieri og bryllup, men noen må forberede deg mentalt på hva du skal gjennom, sa han under sendingen.

Han fortalte også at nervene var i høyspenn i forkant, og at han var usikker på om han ville klare å gjennomføre.

- Jeg tenkte at 2020 har vært som det har vært, så jeg hadde lyst til å gi 2021 i gave til kjæresten min ved å fri på nyttårsmorgenen, starte 2021 med å fortelle henne hvor mye jeg elsker henne, og at jeg vil være med henne resten av livet, forklarte programlederen.

LES OGSÅ: Feiret bursdagen med kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer