Silje Norendal og Alexander Bonsaksen:

Avslører bryllupsdetaljer

- Det er ikke til å stikke under stol at det er jeg som står for det meste av planleggingen.

GIFTER SEG: Silje Norendal og forloveden, ishockeyspilleren Alexander Bonsaksen gifter seg neste sommer. De vurderer å holde bryllupet i idylliske omgivelser i det italienske vindistriktet Toscana. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix/Shutterstock. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
GIFTER SEG: Silje Norendal og forloveden, ishockeyspilleren Alexander Bonsaksen gifter seg neste sommer. De vurderer å holde bryllupet i idylliske omgivelser i det italienske vindistriktet Toscana. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix/Shutterstock. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer ble det kjent at snowboardstjerna Silje Norendal (25) hadde forlovet seg med ishockeyspiller Alexander Bonsaksen (32). Det avslørte 25-åringen selv på Instagram, hvor hun skrev at hun nettopp hadde forlovet seg med sin beste venn.

Da Se og Hør møtte Kongsberg-jenta på premierefesten til «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», hvor Norendal er blant årets deltakerne, kunne hun avsløre at paret er i gang med bryllupsplanleggingen.

- Det er vårt bryllup, men det er jo ikke til å stikke under stol at det er jeg som står for det meste av planleggingen, forteller hun med et smil.

Vanskelig med avstandsforhold

Paret har levd med et avstandsforhold de siste fem åra. Mens Bonsaksen bor i Kouvola i Finland, hvor han spiller for den finske ligaklubben KooKoo, bruker Norendal det meste av sin tid i vinterhalvåret i USA.

Da Se og Hør møter snowboardkjøreren i forbindelse med pressetreffet i Oslo sentrum, er hun bare hjemom i Norge i én dag.

- Det har vært en sesong med veldig mye reising. Jeg har ikke sett venner og familie siden jul.

Selv om Norendal besøker forloveden mellom slagene, innrømmer hun at det er vanskelig å være borte fra hverandre.

- Det å savne kjæresten er tøft, men jeg er mer forelsket i ham enn noen gang, og gleder meg bare til vi skal være mer sammen framover.

AVSTANDSFORHOLD: Silje Norendal og forloveden, Alexander Bonsaksen, tilbringer mye av året på hver sitt kontinent. Nå ser paret fram til å skulle tilbringe mer tid sammen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
AVSTANDSFORHOLD: Silje Norendal og forloveden, Alexander Bonsaksen, tilbringer mye av året på hver sitt kontinent. Nå ser paret fram til å skulle tilbringe mer tid sammen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Vurderer italiensk bryllup

Norendal kan avsløre at bryllupet vil finne sted neste sommer, og at paret er i full gang med bryllupsplanleggingen. Paret vurderer å gifte seg i Italia, og om stedet svarer til forventningene, vil paret komme til å holde bryllupet på en idyllisk vingård i Toscana.

- Jeg og mamma skal til Italia for å se på et potensielt bryllupsvenue denne uka, og forhåpentligvis forelsker jeg meg i denne plassen, sier hun.

Norendal synes det er stas å være forlovet, og ser fram til den videre planleggingen. Bryllupsdetaljene og kjoleprøving må imidlertid vente til årets snowboard-sesong er over i april/ mai måned, men deretter ser hun fram til å ta fatt på arbeidet med neste års bryllup.

View this post on Instagram

Just got engaged to my best friend ❤️

A post shared by siljenorendal (@siljenorendal) on

- Jeg har ikke begynt å se på kjole, men akkurat den delen ser jeg veldig frem til. Jeg har sett på «Say yes to the dress» siden jeg var ti år, så jeg gleder meg veldig til å prøve brudekjoler selv.

- Ingen planer om å legge opp

25-åringen legger altså ikke skjul på at det er hun som er i førersetet for bryllupsplanleggingen, men understreker at ansvarsområdene er fordelt mellom dem.

- Han er opptatt at dette skal bli den beste festen i 2020 for våre venner og bekjente, så han tar seg av den biten. Så tar jeg meg mer av de andre tingene.

TOK SØLV: Silje Norendal stakk av med sølmedalje i slopestyle under årets VM i Utah, USA. Foto: NTB Scanpix
TOK SØLV: Silje Norendal stakk av med sølmedalje i slopestyle under årets VM i Utah, USA. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tross bryllupsplanlegging og giftermål har Norendal ingen planer om å legge toppidrettskarrieren på hylla.

- Nå skal jeg bruke de neste månedene på å legge grunnlaget for neste sesong, sånn at jeg forhåpentligvis kan stå på pallen.

Også i årets sesong har det blitt medalje på den norske snowboardkjøreren.

Under VM-finalene i slopestyle i Park City, Utah, ble finalerundene avlyst som følge av sterk vind. At resultatene fra kvalifiseringsrunden ble stående, sikret Norendal en sølvmedalje i VM-øvelsen.

LES OGSÅ: Silje Norendal deler sine beste tips for avstandsforhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer