Ryan Sheckler:

Avslører bryllup

- En dag full av Jesus Kristus.

GIFT: Ryan Sheckler har giftet seg med sykepleieren Abigail Baloun. Foto: Skjermdump/ Instagram
GIFT: Ryan Sheckler har giftet seg med sykepleieren Abigail Baloun. Foto: Skjermdump/ Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skateboard-stjernen Ryan Sheckler (32) smeltet hjerter verden over da seerne fikk følge livet hans i dokusåpen «Life of Ryan» som gikk på MTV fra 2007 til 2009.

Nå har derimot kjekkasen giftet seg med sin utkårede: Sykepleieren Abigail Baloun (25). De ga hverandre sitt «ja» på torsdag på Rancho Las Lomas botaniske hage i Orange County i California, med People til stede.

2008: Slik husker mange skateboard-kjekkasen Ryan Sheckler. Foto: Matt Baron/BEI/REX/Shutterstock/NTB
2008: Slik husker mange skateboard-kjekkasen Ryan Sheckler. Foto: Matt Baron/BEI/REX/Shutterstock/NTB Vis mer

Sheckler delte nyheten selv på Instagram dagen etter den store begivenheten.

«Så i går 03.03.2022 giftet jeg meg med min bestevenn og sjelevenn @abigail.baloun! Det var en dag full av Jesus Kristus og mine nærmeste kjære», skrev den tidligere MTV-stjernen under et bilde av seg selv og fruen.

«Dagen var perfekt og jeg er så velsignet som har Abigail som min kone. Klarer ikke vente med å se hvor livet fører oss!».

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Celebre gjester

Men Sheckler nøyde seg ikke med kun å pynte seg med dress og slips. For anledningen hadde skateboardstjernen tatovert bryllupsdatoen på fingrene.

Festen foregikk i et stort telt med lyslenker i taket. Der delte det nygifte paret sin første dans til Kings Of Leons «Use Somebody», skriver nettstedet. I tillegg overrasket brudgommen moren sin med en egen «mor og sønn»-dans til Natalie Merchants «Kind & Generous».

MÅTTE SPY: Megan Fox har gjestet «Jimmy Kimmel Live», der forteller hun om sin opplevelse med Ayahuasca. Video: ABC Vis mer

På gjestelisten var det flere kjente Hollywood-fjes, blant annet skuespiller Megan Fox (35) og rapperen Machine Gun Kelly (31). Kanskje vil de være neste par ut: duoen avslørte nemlig at de hadde forlovet seg tidligere i år.

Møttes på luftetur

Ifølge People møttes det nygifte paret da Sheckler fikk øye på sin kommende brud da de begge var på luftetur med hver sin hund langs stranden på San Clemente. Ifølgte nettstedet tok det flere tilfeldige møter før 32-åringen tok mot til seg og ba sykepleieren på en date.

Et og et halvt år senere, i november i fjor, inviterte Sheckler venner og familie på en campingtur for å feire Thanksgiving. På samme tur fridde skateboardstjernen til kjæresten på en vingård. Som vi allerede vet, var svaret «ja».

«Det neste og beste kapittelet i livet mitt har startet!», skrev Sheckler på Instagram den gang. «Jeg kunne ikke vært mer glad og mer velsignet for å ha møtt min bestevenn, og nå skal jeg tilbringe resten av livet mitt med henne».

LES OGSÅ: «Skal vi danse»-profil ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer