Scarlett Johansson og Colin Jost:

Avslører bryllup på utradisjonelt vis

Giftet seg halvannet år etter forlovelsen.

MANN OG KONE: Scarlett Johansson og Colin Jost har gitt hverandre sine ja. Her er de avbildet under årets Oscar utdeling i februar. Foto: ACE Pictures/Shutterstock/NTB
MANN OG KONE: Scarlett Johansson og Colin Jost har gitt hverandre sine ja. Her er de avbildet under årets Oscar utdeling i februar. Foto: ACE Pictures/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor vår kom den hyggelige nyheten om at Hollywood-stjernen Scarlett Johansson (35) og komikeren Colin Jost (38) hadde forlovet seg.

De hadde da vært kjærester siden 2017, men har holdt en relativt lav profil i rampelyset.

Nå har stjerneparet tatt forholdet et steg videre og giftet seg, melder People torsdag.

Kunngjøringen kom ikke via deres talspersoner, men på en litt mer utradisjonell måte. De nygifte valgte nemlig å fronte en sak de begge brenner for da de avslørte bryllupet.

- Vi er overlykkelige over å kunne annonsere at Scarlett Johansson og Colin Jost giftet seg i en intim seremoni i helgen. Kun de nærmeste var til stede for å overholde covid-19s sikkerhetsregler, skriver organisasjonen Meals on Wheels America på Instagram.

Gift for tredje gang

Meals on Wheels jobber for å bekjempe sult og isolasjon blant den eldre generasjonen i USA, en sak de nygifte engasjerer seg i.

- I bryllupsgave ønsker de å gjøre en forskjell for de sårbare eldre i denne vanskelige tiden vi går gjennom. For å feire det lykkelige paret kan dette kan gjøres ved å støtte @mealsonwheelsamerica og også ved å donere penger, står det videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer