Scarlett Johansson og Colin Jost:

Avslører bryllup på utradisjonelt vis

Giftet seg halvannet år etter forlovelsen.

MANN OG KONE: Scarlett Johansson og Colin Jost har gitt hverandre sine ja. Her er de avbildet under årets Oscar utdeling i februar. Foto: ACE Pictures/Shutterstock/NTB
MANN OG KONE: Scarlett Johansson og Colin Jost har gitt hverandre sine ja. Her er de avbildet under årets Oscar utdeling i februar. Foto: ACE Pictures/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor vår kom den hyggelige nyheten om at Hollywood-stjernen Scarlett Johansson (35) og komikeren Colin Jost (38) hadde forlovet seg.

De hadde da vært kjærester siden 2017, men har holdt en relativt lav profil i rampelyset.

Nå har stjerneparet tatt forholdet et steg videre og giftet seg, melder People torsdag.

Kunngjøringen kom ikke via deres talspersoner, men på en litt mer utradisjonell måte. De nygifte valgte nemlig å fronte en sak de begge brenner for da de avslørte bryllupet.

- Vi er overlykkelige over å kunne annonsere at Scarlett Johansson og Colin Jost giftet seg i en intim seremoni i helgen. Kun de nærmeste var til stede for å overholde covid-19s sikkerhetsregler, skriver organisasjonen Meals on Wheels America på Instagram.

Gift for tredje gang

Meals on Wheels jobber for å bekjempe sult og isolasjon blant den eldre generasjonen i USA, en sak de nygifte engasjerer seg i.

- I bryllupsgave ønsker de å gjøre en forskjell for de sårbare eldre i denne vanskelige tiden vi går gjennom. For å feire det lykkelige paret kan dette kan gjøres ved å støtte @mealsonwheelsamerica og også ved å donere penger, står det videre.

Romanseryktene mellom duoen begynte å svirre for første gang i mai for tre år siden, fire måneder etter at Scarlett avslørte at hun skulle skilles fra Romain Dauriac (37). Da ble duoen nemlig observert kyssende i New York.

I mai i fjor fridde altså Jost til filmstjernen, men Johansson er som nevnt kjent for å verne godt om privatlivet sitt, så det var den gang få detaljer rundt frieriet som ble kjent.

Da «Avengers»-stjernen gjestet tv-showet til Ellen DeGeneres (62) i fjor høst gjorde hun derimot et unntak og lettet på sløret.

- Det var overraskende, innrømmet hun om frieriet og avslørte videre at det skjedde i ekte «James Bond-stil», ifølge People.

SPILLER INN SCENER: Stjerneskuespiller Scarlett Johansson ble sett gå inn og ut av en Joker-butikk på Sæbø i Ørsta onsdag. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

- Han er veldig sjarmerende, omtenksom og romantisk. Men ja, jeg ble overrasket. Selv om man på en måte har sett for seg hvordan øyeblikket vil bli, så er det fremdeles vakkert, la hun til.

Mens dette blir Colin Josts første ekteskap, så har Scarlett vært gift to ganger tidligere. Fra 2008 til 2011 med Hollywood-stjernen Ryan Reynolds (43), og fra 2014 til 2017 med franskmannen Romain Dauriac. Med sistnevnte har hun datteren Rose (6).

LES OGSÅ: - Jeg har fått med meg at folk er opprørte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer