Sofie Karlstad

Avslører brudd

- Jeg er singel, sier Sofie Karlstad (26).

SINGEL: Influenser Sofie Karlstad avslører at hun og kjæresten har gjort det slutt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SINGEL: Influenser Sofie Karlstad avslører at hun og kjæresten har gjort det slutt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og realityprofil Sofie Karlstad (26) har vært singel siden oktober, det forteller hun i podkasten til 730.no.

- Det går veldig bra med meg. Det handlet om at følelsene ikke stemte overens med det man bør føle. Så det har kanskje vært mitt ryddigste brudd noensinne, sier Karlstad til programleder Mathilde Ullum.

I januar dukket hun og daværende kjæreste Tommy Steinsvik opp for første gang sammen på rød løper.

Hun forteller at hun ønsker Steinsvik alt godt.

«BLOGGERNE»: Sofie Karlstad og kjæresten diskuterer forholdet. Video: TV 2 / Kine Falch. Reporter: Thea Hope Vis mer

Karlstad er kjent fra en rekke realityprogrammer som har gått på norsk TV. Hun har blant annet vært med i «Bloggerne» og «Farmen Kjendis».

I august i fjor kunne 26-åringen røpe at hun hadde fått seg en ny flamme, men holdt lenge kortene tett til brystet om hvem som var hennes nye utkårede.

Noen måneder senere kunne hun røpe hvordan de møttes.

- Jeg har sett han sole seg på Tjuvholmen, så har vi gått forbi hverandre flere ganger på Sats, og vi har danset sammen ute.

Det var imidlertid Karlstad som måtte sørge for at det skulle bli noe mellom henne og Steinsvik.

SLÅR SEG: Sofie Karlstad får et hardt møte med bryggekanten da hun konkurrerer i hinderløype under finaleuka av «Farmen kjendis». Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / TV 2. Vis mer

- Han fikk aldri fingeren ut, så det var kompisen hans som ba meg ut og ikke han. Så fant jeg han via kompisen sin DM, så dro jeg på date med han i stedet, sa hun den gang.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Sofie Karlstad for en kommentar, foreløpig uten hell.

LES OGSÅ: Røper nye detaljer om kjæresten