Oskar Westerlin:

Avslører brudd

Influenseren er blitt singel.

SLUTT: Oskar Westerlin og Victoria Røed Weinberger Torjussen har gått hver til sitt. Foto: Espen Solli / Se og Hør
SLUTT: Oskar Westerlin og Victoria Røed Weinberger Torjussen har gått hver til sitt. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert

Sosiale medier-profilen Oskar Westerlin (24) kan beregnes som en av de største i Norge, med blant annet over 450 000 følgere på TikTok. Han er også en stor profil på Instagram og YouTube.

Westerlin har vært sammen med Victoria Røed Weinberger Torjussen (24) i over syv år.

Fredag deler imidlertid sistnevnte den triste nyheten om at de har gått hver til sitt. Det bekrefter hun overfor TV 2.

«IKKE LOV Å LE PÅ HYTTA»: Oskar Westerlin tok med seg kjæresten Victoria på premierefest. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken Vis mer

– Det var naturlig og ikke noe voldsomt som hadde skjedd, men heller det at vi hadde vokst fra hverandre, uttaler Torjussen.

Videre beskriver hun bruddet som udramatisk.

- Det gikk veldig ryddig for seg og er ikke noe hemmelighet, men jeg har ikke noe behov for å legge ut så voldsomt om det, sier hun.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Oskar Westerlin, foreløpig uten hell.

KRITIKK: Oskar Westerlin er tydelig misfornøyd med terninkastet han fikk av Dagbladets anmelder under «Norges nye Megahit». Video: TV2 Vis mer

Ifølge TV 2 vil Westerlin omtale bruddet i en kommende episode av sin podkast «Kontoret». Torjussen bekrefter dette overfor nyhetsnettstedet.

I september kunne Westerlin fortelle VG at han og Torjussen gikk på barne-, ungdoms- og videregående skole sammen, og at han var interessert i henne allerede da de gikk på ungdomsskolen.

- Jeg prøvde meg allerede da, men så trakk jeg meg litt tilbake noen år før jeg satte inn støtet på videregående, sa han til VG da.

LES OGSÅ: - Veldig mange opp- og nedturer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer