Lillian Aasebø:

Avslører brudd

- Var ikke 100 prosent match.

BRUDD: Det er slutt mellom Lillian Aasebø og kjæresten. Foto: Skjermdump fra Instagram
BRUDD: Det er slutt mellom Lillian Aasebø og kjæresten. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lillian Aasebø (29) ble et kjent navn for mange, da hun under flere sesonger har vært å se på parketten i det populære TV 2-programmet «Skal vi danse», der hun er en av proffdanserne.

Nå har hun og kjæresten har gått hver til sitt, omtrent en måned etter at hun bekreftet at hun hadde funnet kjærligheten.

Det forteller Aasebø til TV 2.

- Jeg og Kevin var ikke 100 prosent match, da er det bedre å gå tilbake til singelstatusen og holde fokus på en spennende høst som er i vente, forteller Aasebø til nettstedet om bruddet.

FØLSOM: «Skal vi danse»-aktuelle Triana Iglesias legger ikke skjul på at hun gråter lett - til og med på dansetrening. Video: Rød Løper Vis mer

Videre kommer det fram at hun tar bruddet greit, og at hun ser tilbake på det hele som en fin sommerflørt.

Proffdanseren og Kevin, som er fransk, møttes under filmfestivalen i Cannes tidligere i år, og det var i slutten av juli hun bekreftet at hun var i et forhold.

- Jeg er superforelsket, absolutt. Det er bare veldig hyggelig, uttalte hun til Se og Hør da.

Helt siden 2016 har Aasebø vært å se i «Skal vi danse». Der har hun vært dansepartner med blant andre Dennis Vareide (32), Adrian Sellevoll (24), Aleksander Sæterstøl (26) og Erik Follestad (33).

Hun blir imidlertid ikke å se i årets «All Stars»-sesong.

- Nå har jeg vært med i seks sesonger, så jeg føler selvfølgelig at det er trist å ikke være med i år, det er klart det, sa 29-åringen til Se og Hør.

PÅ DATE: Influenser og forfatter Sophie Elise Isachsen er på plass på Aschehougs hagefest - hvor hun kan røpe at hun ikke kom dit alene. Video: Rød Løper Vis mer

Aasebø fortalte videre at det har vært kommunikasjon mellom henne og produksjonen.

- Vi har hatt dialog, så det er ikke sånn at de ikke har spurt eller at de har spurt, vi har hatt dialog rett og slett, sier Aasebø og legger til at hun synes det er en «kanoncast» i år - både med tanke på kjendisene og proffdanserne som er med.

LES OGSÅ: Skjulte sykdom: - Jeg følte meg ekkel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer