Janni og Jon Olsson Delér

Avslører brudd

Influenserparet skilles.

BRUDD: Det svenske superparet går fra hverandre. Foto: Hampus Marcussen
BRUDD: Det svenske superparet går fra hverandre. Foto: Hampus Marcussen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det svenske superparet Janni (32) og Jon (40) Olsson Delér går fra hverandre.

Det melder de i en felles uttalelse på Instagram.

«Dette er nok det siste innlegget vi trodde vi skulle skrive, men tidligere i sommer valgte vi å gå fra hverandre (...) Vi har hatt 11 utrolige år sammen. Mange eventyr, masse kjærlighet, mange gode og tøffe stunder, og vi har laget to fantastiske barn som vi elsker mer enn livet», er noe av det de skriver i innlegget.

Videre skriver de at de vil forbli venner og fortsatt ta del i livene til hverandre. De understreker også at ingenting spesielt har skjedd, og at det derfor ikke trengs å bli spekulert i hva som er grunnen til bruddet.

«Vi har vokst fra hverandre og vi tror at alle forhold kan forandre seg, så istedenfor å være et par vil vi nå være en familie med masse kjærlighet på en annerledes måte».

VILLA: Bli med på innsiden av drømmeboligen til Janni Delér på Kypros. Video: Klarna Vis mer

Eksparet er to av Sveriges største influensere, med henholdsvis 1,2 millioner og én million følgere på Instagram. Sammen har de barna Leon og Leia.

Jon har gjort suksess som freestyle alpinist, i tillegg til å være deleier i ryggsekkmerket Douchebag. Både Janni og Jon er svært populære på Youtube, hvor de deler klipp av sitt luksuriøse liv.

LES OGSÅ: - Aldri jobbet et eneste skift

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer