Isabel Raad:

Avslører brudd

- Ønsker å jobbe meg gjennom dette privat.

SINGEL: Influenseren røper brudd med kjæresten. Foto. Andreas Fadum/Se og Hør
SINGEL: Influenseren røper brudd med kjæresten. Foto. Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Saken oppdateres!

I fjor vår kunne influenser Isabel Raad (28) avsløre at hun og den britiske kjæresten Jack Beaumont (28) planla å flytte utenlands og bli samboere - uten å ville si hvilket land de hadde planer om å bo i.

Nå har paret gjort det slutt. Det bekrefter Raad på sin egen Instagram, via historiefunksjonen.

«Jeg er ikke lenger i et forhold. Jeg har ikke et vondt ord å si om J (kjæresten, journ. anm) han er et nydelig menneske som jeg har elsket høyt», er noe av det hun skriver på Instagram.

VISER FREM: Isabel Raad er klar for en ny sesong av «Isabel». I den nye sesong blir vi også bedre kjent med kjæresten Jack. Video: TV 2 Vis mer

Videre kan influenseren fortelle at hun ønsket å bekrefte bruddet for å slippe at alle spør om hvordan det går mellom de to.

«Jeg ønsker å få jobbe meg gjennom dette privat, og hadde satt pris på at det ikke spekuleres og spørres om», avslutter hun.

Se og Hør har ikke lykkes å komme i kontakt med Raad.

Det var i januar i fjor Raad avslørte at hun hadde funnet lykken med briten. Da hadde de datet en god stund allerede, men influenseren valgte å vente med å vise ham frem i sosiale medier.

NY SERIE: Isabel Raad er klar med splitter ny serie. Og med serien, lover hun å vise frem alle sider av seg selv. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Raad har tidligere vært i et av-og-på forhold med den svenske «Paradise Hotel»-deltakern Pierre Louis. Høsten 2021 lanserte de nettbutikken «Trendy Things», hvor de blant annet solgte smykker.

Det kom imidlertid en storm av kritikk kort tid etter lansering, da identiske smykker var å finne på internasjonale nettsider som solgte masseproduserte smykker.

Men nettbutikkens levetid ble kort. I april i år ble det klart at nettbutikken legges ned.

LES OGSÅ: Derfor fikk hun bli med

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer