Mayoo Indiran:

Avslører brudd

Realityprofilen og kjæresten har gått hver til sitt.

BRUDD: Mayoo Indiran og kjæresten Therese Sivertsen har gjort det slutt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Mayoo Indiran og kjæresten Therese Sivertsen har gjort det slutt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under premierefesten av «Kompani Lauritzen» dukket Mayoo Indiran (31) opp med kjæresten Therese Sivertsen ved sin side. Også på finalefesten til samme program var hun med.

Nå har paret imidlertid valgt å gå hver til sitt. Det skriver hun på Instagram Story, noe Indiran selv har repostet.

Overfor Se og Hør bekrefter han bruddnyheten.

- Det er utrolig vondt og trist. Det var jo ikke denne retningen dette skulle utvikle seg, men jeg prøver å finne gleden i hverdagen tilbake. Mennesker endrer seg, utvikler seg, endrer meninger og får nye mål. Et brudd trenger ikke alltid å være stygt, det handler om å forstå hva man ønsker og hva man har. Det er kjempevondt, understreker han, og legger til:

- Therese er en bra jente, og jeg har lært så utrolig mye av henne, og det er jeg glad for å kunne ta med meg videre i min livsreise.

VISER FREM KJÆRESTEN: Mayoo Indiran har med seg kjæresten Therese Sivertsen på finalefesten til «Kompani Laurtizen». Reporter: Celina Morken Vis mer

Skulle være singel

Da realityprofilen gjestet Ida Fladen sin podkast «Ida med hjertet i hånden», åpnet han seg om hvordan han og Sivertsen møttes.

- Jeg og Therese møttes gjennom en felles venninne av oss som jeg møtte gjennom trening. Vi var først venner og hang bare sammen, men så begynte vi å finne på ting. Så gjorde vi det flere og flere ganger, og da begynte vi å tenke på at det kanskje var noe mer mellom oss, sa han den gang.

Selv om «Kompani»-profilen egentlig hadde bestemt seg for å være singel, ble det derimot ikke slik da han møtte Sivertsen.

- Jeg var veldig innstilt på at jeg ikke skulle ha kjæreste, fordi jeg vet at det å ha en kjæreste som ikke heier på meg, ville være et lite smart valg av meg, siden jeg nå skal ha den reisen jeg skal ha. Jeg visste jo hva som ventet av prosjekter og jobber og alt mulig rart. Så jeg skulle egentlig ikke ha noe kjæreste, fortalte han.

LES OGSÅ: Hyller eksen etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer