Trine Lise Olsen:

Avslører brudd

- Av og til så går det ikke.

BRUDD: Trine Lise Olsen og Bjørn Terje Pay har gått hver til sitt. Foto: Privat
BRUDD: Trine Lise Olsen og Bjørn Terje Pay har gått hver til sitt. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komiker Trine Lise Olsen (46) og samboeren Bjørn Terje Pay har gått hver til sitt. Det røper førstnevnte til Se og Hør.

- Det er slutt. Brudd er aldri gøy, men sånn er det. Av og til så går det ikke.

Det var høsten 2020 at komikeren kunne røpe at hun hadde funnet lykken etter et vellykket sveip på datingappen Tinder. Det gjorde hun ved å dele flere bilder på Instagram. Den gang fortalte hun overfor Se og Hør at de ikke var kjærester riktig ennå, men at de datet.

KOMMENTERER BRUDDET: Kjendismanager David Eriksen kommenterer bruddet mellom ham og Hedvig Glestad. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

- Vi slettet Tinder sammen. Så får vi se, det er jo tidlig, men så langt er det veldig, veldig hyggelig. Vi er sånn tullete forelsket, sånn at jeg blir flau av meg selv, innrømmet hun den gang overfor Se og Hør.

Etter noen måneder bekreftet hun at det var Pay som hadde kapret hjertet hennes. De to traff hverandre da coronakrisen sto på som verst. Olsen har tidligere uttalt at Pay var den eneste hun matchet med som tok avstandsreglene på alvor.

- Jeg slettet de andre og møtte ham. Første date var edru i en park med en meters avstand og hver vår termos, har hun tidligere sagt til Se og Hør.

BRUDD: Ex-profilene har gjort det slutt, og vi har tatt en prat med dem om hvorfor. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper Vis mer

I april i fjor kunne de dele nyheten om at de hadde bestemt seg for å ta forholdet et steg videre og bli samboere. Olsen skulle nemlig selge leiligheten i Oslo og flytte inn til kjæresten i Asker.

- Jeg har vært der veldig mye. Det blir jo sånn at man er mye på det ene stedet. Det har gått såpass bra, at det bare er å satse videre, sa hun til Se og Hør den gang.

LES OGSÅ: Ble overrasket av eksmannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer