Nora Haukland og Johannes Klemp:

Avslører brudd

Nora Haukland og Johannes Klemp går hver til sitt etter to år.

BRUDD: Nora Haukland og Johannes Klemp avslører brudd. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BRUDD: Nora Haukland og Johannes Klemp avslører brudd. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Love Island»-vinnerne Nora Haukland og Johannes Klemp går hver til sitt. Det avslører førstnevnte på Instagram søndag ettermiddag.

«Jeg skriver dette med et veldig tungt hjerte. Jeg og Johannes har valgt å gå fra hverandre».

ÅPNER OPP: Nora Haukland og Johannes Klemp vant «Love Island», og noen måneder seinere åpnet de seg om vanskelige tider i ungdomsåra. Video: Julie Easter Christiansen / Reporter: Kine Falch Vis mer

Slik starter hun teksten på Instagram-storyen. Hun har lagt ved et bilde av seg selv og Klemp, sammen med deres felles hund Lukas.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Det har vært to fantastiske og minnerike år som jeg er veldig takknemlig for».

Videre skriver hun at de er veldig ulike, men har lenge prøvd å få forholdet til å fungere.

«Jeg vil bare Johannes godt og har så mye kjærlighet til han og hans familie. Kommer alltid til å se tilbake på dette kapittelet i livet mitt med et smil og et tungt hjerte», avslutter hun.

BRUDD:TV-profil Mario Riera bekrefter brudd med kjæresten. Reporter: Kine Falch Foto/redigering: Steffen Pettersen Vis mer

Var forlovet

Det var i 2019 at duoen møttes på «Love Island», og sammen vant de hele sesongen. De reiste dermed hjem fra Argentina som kjærester og 300 000 kroner rikere.

Ikke lenge etter at duoen kom tilbake til Norge flyttet de også sammen.

Ett år seinere, i april i år, kunne de imidlertid røpe at de hadde tatt forholdet enda et steg videre - da hadde de nemlig forlovet seg.

Gladnyheten delte de selv på Instagram, i form av en karusell med to kyssebilder. Som tekst stoforlovelsesdatoen 13.04.21 etterfulgt av en ring-emojii.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer