JoJo Siwa:

Avslører brudd

«Dancing with the Stars»-JoJo Siwa skal være singel igjen etter ett år.

SLUTT: Det skal være slutt mellom internett-stjernen JoJo Siwa (t.h.) og Kylie Prew etter under ett år som kjærester. Foto: ENT/ Splash News/ NTB
SLUTT: Det skal være slutt mellom internett-stjernen JoJo Siwa (t.h.) og Kylie Prew etter under ett år som kjærester. Foto: ENT/ Splash News/ NTB Vis mer
Publisert

Tidligere i år kom den gledelige nyheten om at YouTube-stjernen og danseren Jojo Siwa (18), hvis egentlige navn er Joelle Joanie Siwa, hadde funnet kjærligheten med Kylie Prew.

Det var i januar at Jojo først sto frem som skeiv ved å dele et Twitter-innlegg hvor hun hadde på seg en t-skjorte hvor det sto «beste homofile kusinen noensinne». T-skjorten var en gave fra kusinen hennes.

Kun to uker senere avslørte hun at hun ikke var singel lenger:

- Jeg har den mest fantastiske, nydelige, perfekte og vakreste kjæresten i hele verden. Det er ikke noe jeg skammer meg over, jeg har bare ikke vist det til internett ennå, fortalte hun i et intervju med talkshowverten Jimmy Fallon.

Ser Jonas større ut? Italian fashion, yay or nay? Og hva synes vi om bursdagsgaven Kine fikk av kjæresten? Vis mer

Lykken brast

Etter at hun åpnet seg om legningen sin tok det ikke lang tid før hun introduserte kjæresten for sine elleve millioner følgere på bildedelingstjenesten Instagram:

«Etter å ha vært min bestevenn i over ett år, så kunne jeg fra 8. januar 2021 kalle dette eksepsjonelle mennesket for kjæresten min... Og siden den gang har jeg vært på mitt aller lykkeligste», skrev hun i innlegget som hanket inn over to millioner likerklikk.

Men nå ser det ut til at lykken har tatt slutt. Etter mindre enn ett år som par har duoen nå avsluttet forholdet. Det bekrefter Us Weekly.

BRUDDRYKTENE: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl snakker om bruddryktene. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

Hintet om brudd på sosiale medier

Ifølge en kilde til nettstedet skal tenåringene ha gått fra hverandre for et par uker siden.

Jojo, som nå er akutell som en av deltakerne i den amerikanske utgaven av «Skal vi danse», nemlig «Dancing ith the Stars», har foreløpig ikke kommentert bruddet offentlig.

Kilden forteller til Us Weekly at Kylie sluttet å komme til danseshowet og ikke har vært å se blant publikum siden bruddet.

- JoJo fokuserer på konkurransen og gir alt. Selv om det er en tøff tid for henne, håndterer hun «Dancing with the Stars» veldig profesjonelt og putter på et smil og gir 100 prosent. Hun vil ikke svikte fansen, la kilden til.

Bruddryktene skjøt fart da JoJo tidligere denne måneden delte et kryptisk innlegg på Instagram, der hun antydet at hun hadde hatt det litt vanskelig på privaten den siste tiden.

« Dette har vært en UKE. Hjernen min har aldri vært så overveldet/overbelastet av ikke bare jobb, men også privatliv», skrev hun til innlegget som ble lagt ut kun halvannen uke før bruddet ble kjent.

BRUDD: Reality-profilene går hvert til sitt og Mie Cappelen åpner opp om en tung tid. Video: Mie Mack Cappelen på Youtube / Rød Løper. Reporter/klipp: Celina Morken. Vis mer

Internett-stjerne

18-åringen ble berømt etter sin deltakelse i realityprogrammet «Dance Moms». Etter deltakelsen fortsatte hun med å etablere en karriere som YouTube-stjerne, sanger og underholder.

En rekke av musikkvideoene hennes har mer enn 100 millioner visninger, mens hitlåten «BOOMERANG», som ble utgitt i 2016 da Siwa bare var 13 år gammel, er nærmere en milliard visninger.

I fjor var hun å se på magasinet Times årlige liste over de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden.

LES OGSÅ: Kjendisdatteren:- Får ingen penger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer