Elon Musk og Grimes:

Avslører brudd

Tesla-eieren er ikke lenger sammen med sin kjæreste gjennom tre år, Grimes.

OVER OG UT: Elon Musk kan fredag avsløre at han og kjæresten Grimes har gått hver til sitt. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB
OVER OG UT: Elon Musk kan fredag avsløre at han og kjæresten Grimes har gått hver til sitt. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Teknologigründeren Elon Musk (50) og hans kjæreste gjennom tre år, Grimes (33), har gått hver til sitt. Det melder flere amerikanske medier fredag kveld, deriblant Page Six, som først bekreftet bruddet.

- Vi er halvskilt, men elsker hverandre fremdeles, sees gjevnlig og har en god tone, sier Musk til nettstedet.

Musk forklarer at hans arbeid med romselskapet SpaceX og Tesla gjør at han mesteparten av tiden må oppholde seg i Texas eller utenlands.

- Hennes jobb er hovedsakelig i Los Angeles. Hun bor med meg nå og baby X er på naborommet, opplyser han videre til nettstedet.

Fikk barn

Musk og Grimes, hvis egentlige navn er Claire Elise Boucher, har vært sammen siden 2018. Forholdet bekreftet de ved å stille opp sammen på den røde løperen under Met-gallaen samme år.

ÅPNER OPP: Venstres partileder Guri Melby åpner opp om privatlivet under Dagbladets valgbodsending 2. september 2021. Video: Dagbladet TV / Reporter: Steinar Suvatne Vis mer

For to uker siden dukket Grimes imidlertid opp alene på den anerkjente gallaen, og nå avslører altså Musk at paret har avsluttet forholdet.

Nyheten kommer halvannet år etter at Musk og Grimes fikk sitt første barn sammen. Barnet har riktignok skapt oppstandelse i sosiale medier helt siden det ble født, da navnet foreldrene har valgt er noe ukonvensjonelt.

«X Æ A-12 Musk», var svaret Musk ga, da han etter fødselen ble spurt om navnet de hadde valgt for den lille.

På grunn av den store forvirringen, tok den da nybakte mora selv til Twitter for å forklare det spesielle navnevalget.

«X, den ukjente variabelen. Æ, min alviske stavemåte for Ai (kjærlighet og/eller kunstig intelligens). A-12= forløper til SR-17 (vårt favorittfly). Ingen våpen, ingen forsvar, bare fart. Stor i kamp, men ikkevoldelig».

« + A= Archangel, favorittlåta mi», konkluderte hun med.

Folk ble imidlertid ikke mye klokere av svaret. I seinere tid har barnet blitt omtalt som «lille X», også av Musk og Grimes.

Sønnen ble Musks sjette barn.

BRUDDRYKTENE: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl snakker om bruddryktene. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

Sier ikke mamma

Som nevnt deltok Grimes på den årlige Met-gallaen for to uker siden, den gang alene - uten teknologigründeren ved sin side. Hun tok seg likevel tid til å snakke om foreldrelivet, men holdt seg mest til seg selv og sitt forhold med sønnen.

- Å være mor føles rart av en eller annen grunn. Jeg identifiserer meg ikke med det ordet, noe som også er veldig rart fordi X, han sier «Claire», men ikke «mamma», sa hun til Vogue i forbindelse med Met-gallaen.

33-åringen mener at sønnen kanskje merker at hun ikke er helt komfortabel med betegnelsen.

- Kanskje han føler at jeg misliker ordet «mor». Jeg vet ikke engang hvorfor jeg ikke liker det, fordi jeg respekterer det, men jeg kan bare ikke identifisere meg med det, rart nok, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Gravid: - Det er så absurd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer