Jason Derulo:

Avslører brudd

Superstjernen og kjæresten går hver til sitt bare kort tid etter de ble foreldre.

SINGEL: Jason Derulo er singel igjen, avslører han selv. Foto: John Angelillo/Shutterstock/NTB
SINGEL: Jason Derulo er singel igjen, avslører han selv. Foto: John Angelillo/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I mars i år kunne popstjernen Jason Derulo (32) og modellkjæresten Jena Frumes (28) avsløre at de ventet sitt første barn sammen. Knappe to måneder etter var paret blitt foreldre til lille Jason King.

Babynyheten delte Derulo på bildedelingstjenesten Instagram. Der postet han en video hvor følgerne fikk et lite glimt av den lille gutten.

«Den lykkeligste dagen i livet mitt var da vi tok med sønnen vår (Jason King Derulo) hjem. Han er så heldig som har en så sterk og kjærlig helt som mor», skrøt han til sine nærmere ni millioner følgere sammen med en søt video av den nyfødtes første timer på sykehuset.

Paret, som ble sammen i mars i fjor, var svært stolt av sin lille sønn og Frumes delte hyppige oppdateringer fra den første tiden med Jason King og deres lille familie.

SETT AV MILLIONER: Filmstjerna Will Smith og artist Jason Derulo har delt en video på Instagram, men fansen er usikre på om den er ekte eller bare en spøk. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

Brudd kort tid etter fødsel

Nå kan 32-åringen imidlertid avsløre at familielykken brast og at han og Frumes ikke lenger er et par. Dette skjer altså fire måneder etter de ble foreldre. Det melder People.

«Jena og jeg har bestemt oss for å gå hver til vårt. Hun er en fantastisk mor, men vi føler at å være fra hverandre nå vil gi oss sjansen til å bli den beste versjonen av oss selv og de beste foreldrene vi kan være. Vær så vennlig å respekter privatlivet vårt i denne tiden».

Det skrev «Savage Love»-sangeren på Twitter torsdag kveld.

BRUDDRYKTENE: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl snakker om bruddryktene. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

Ferierte sammen

Eksparet, som begge har bursdag 21. september, feiret dagen i Aspen, Colorado bare et par dager før nyheten om bruddet kom. Frumes delte en søt post på Instagram for å hylle sin daværende kjæreste, hvor hun blant annet skrev at hun følte seg velsignet som fikk dele bursdagen sin med sin elskede.

Ifølge People hyllet hun kjæresten sin i innlegget, som nå er fjernet, ved å skrive følgende:

«Du og mini gjør meg til den lykkeligste jenta i og jeg kan ikke vente med å skape flere minner med dere. (...) Skål for enda et år! Jeg elsker deg så høyt, for alltid».

BRUDD: Jason Derulo avslørte nylig at han og Jena Frumes hadde gått hver til sitt. Foto: Skjermdump Instagram
BRUDD: Jason Derulo avslørte nylig at han og Jena Frumes hadde gått hver til sitt. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Selv om bursdagsinnlegget er slettet, har hun beholdt resten av bildene med Derulo. På modellens Instagram kan man se at den lille familien var på ferie i Italia så sent som i forrige uke.

I BRYLLUP: Det ser ut til at eksparet var gjester i et bryllup like før bruddet. Foto: Skjermdump Instagram
I BRYLLUP: Det ser ut til at eksparet var gjester i et bryllup like før bruddet. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Satte fyr på nettet

Derulo har herjet hitlistene verden rundt med sanger som «Talk Dirty» og «Want To Want Me». Gjennom pandemien har han også blitt svært populær på TikTok.

Det er imidlertid ikke bare Derulos musikk som har fanget fansens oppmerksomhet de siste årene. I 2019 satte et bilde av kroppen hans fyr på nettet.

«Swalla»-sangeren delte nemlig et bilde av seg selv på Instagram bare ikledd en bokser, og under bokseren så man omrisset av det som kunne se ut til å være kjønnsorganet hans, ifølge Fox News.

Bildet ble for drøy kost for Instagram, som valgte å sensurere bildet. Dette fant ikke artisten seg i, og han gikk derfor hardt ut mot bildedelingstjenesten i et innlegg - som senere ble slettet.

KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Nettdaterne Rosemarie og Ed i «90 days Fiancé: Before the 90 days» får oppmerksomhet over hele verden etter deltakelsen i programmet. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

- Hva faen mener dere? Jeg har på undertøy. Jeg kan ikke noe for størrelsen min, skal sangstjernen ha skrevet.

En talsperson for Facebook, som eier Instagram, forklarte til People at Derulos bilde ble fjernet ettersom det viste en «erigert penis».

LES OGSÅ: Må selge huset på nytt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer