Sophie Elise Isachsen:

Avslører brudd

Influenseren bekrefter at forholdet er over.

BRUDD: Sophie Elise bekrefter onsdag at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne våren ble det kjent at influenser Sophie Elise Isachsen (26) skulle være med på neste års sesong av «Farmen kjendis». Nylig ble finalen spilt inn, og hun er dermed nå tilbake til vanlige rutiner.

Helt normalt blir det nok imidlertid ikke. Nå avslører nemlig influenseren at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper Kristoffersen.

«Jeg og Kasper er ikke lengre kjærester eller samboere. Dette er veldig privat, men for å slippe fler spekulasjoner velger jeg å fortelle det som det er. Vi har hatt 5 fine år sammen som jeg aldri ville ha vært foruten», skriver hun på sin private Instagram-profil, og fortsetter:

«Dette er den eneste uttalelsen jeg vil komme med angående bruddet og jeg ber om respekt for privatlivet vårt i tiden som kommer».

Kjøpte ny leilighet

Det var i september 2017 det ble kjent at Sophie Elise hadde funnet lykken med barndomskompisen Kasper. Siden den gang har mye skjedd for duoen.

Sommeren 2018 ble det kjent at Sophie Elise skulle selge leiligheten sin på Rosenhoff, og sammen kjøpte paret et rekkehus like utenfor Oslo.

Nylig publiserte imidlertid 26-åringen et innlegg på Instagrams historiefunksjon, der det kom fram at hun var på jakt etter ny leilighet. Og denne uka avslørte influenseren at hun nå har kapret ny drømmeleilighet som hun skal flytte inn i allerede i september.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer