Sophie Elise Isachsen:

Avslører brudd

Influenseren bekrefter at forholdet er over.

BRUDD: Sophie Elise bekrefter onsdag at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne våren ble det kjent at influenser Sophie Elise Isachsen (26) skulle være med på neste års sesong av «Farmen kjendis». Nylig ble finalen spilt inn, og hun er dermed nå tilbake til vanlige rutiner.

Helt normalt blir det nok imidlertid ikke. Nå avslører nemlig influenseren at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper Kristoffersen.

ÅPNER OPP: I Sophie Elises nye bok, «Ting jeg har lært», åpner hun opp om ting som så langt har vært veldig privat. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

«Jeg og Kasper er ikke lengre kjærester eller samboere. Dette er veldig privat, men for å slippe fler spekulasjoner velger jeg å fortelle det som det er. Vi har hatt 5 fine år sammen som jeg aldri ville ha vært foruten», skriver hun på sin private Instagram-profil, og fortsetter:

«Dette er den eneste uttalelsen jeg vil komme med angående bruddet og jeg ber om respekt for privatlivet vårt i tiden som kommer».

Kjøpte ny leilighet

Det var i september 2017 det ble kjent at Sophie Elise hadde funnet lykken med barndomskompisen Kasper. Siden den gang har mye skjedd for duoen.

Sommeren 2018 ble det kjent at Sophie Elise skulle selge leiligheten sin på Rosenhoff, og sammen kjøpte paret et rekkehus like utenfor Oslo.

Nylig publiserte imidlertid 26-åringen et innlegg på Instagrams historiefunksjon, der det kom fram at hun var på jakt etter ny leilighet. Og denne uka avslørte influenseren at hun nå har kapret ny drømmeleilighet som hun skal flytte inn i allerede i september.

Overfor Se og Hør utdypet Isachsen flytteplanene og leilighetskjøpet.

- Det blir fint å flytte, jeg gleder meg veldig. Leiligheten er stor, fin, lys og i et område jeg har drømt om lenge, men aldri hadde sett for meg at jeg skulle få råd til, skrev hun i en tekstmelding.

Neste måned planlegger hun å selge rekkehuset.

- Har elsket å bo der, men alt til sin tid, fortalte hun til Se og Hør.

Fetisha Williams ble kjent etter å ha medvirket som Sophie Elises bestevenninne i «Sophie Elises verden». Nå svarer hun på ryktene om at vennskapet med influenceren skal ha blitt brutt. Reporter: Thea Hope / Video: Julie Easter Christiansen Vis mer

Fra samme sted

Det var i hjembyen Harstad, som for øvrig begge er vokst opp i, at de to møttes for første gang.

Til «God kveld Norge» fortalte Kasper i 2018 at han, på tross av å ha kjent Sophie Elise i mange år, var noe skeptisk til alt han hadde hørt og lest om henne. Det gjorde at han måtte tenke seg nøye om før de ble sammen.

- Vi hadde en utrolig fin kjemi, og jeg likte følelsen av hva det kunne bli. Men jeg hadde noen bekymringer rundt hva det ville innebære. Som person er jeg litt tilbaketrukken, så jeg gikk noen runder der, fortalte Kasper, og la til:

- Jeg endte opp med å legge mest vekt på tryggheten vi hadde mellom oss. Jeg tror ikke det går an å se for seg hvordan det egentlig skal bli. Man må se forbi bekymringene og stole på at det vi har sammen er veldig fint.

LES OGSÅ: Viste frem kjæresten på rød løper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer