Caroline Fleming:

Avslører brudd

Lykken brast etter bare to år.

SINGEL: «Tv-baronessen» Caroline Fleming er igjen en singel kvinne. Her er hun i 2015. Foto: Nick Harvey / REX / Shutterstock / NTB
SINGEL: «Tv-baronessen» Caroline Fleming er igjen en singel kvinne. Her er hun i 2015. Foto: Nick Harvey / REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den danske «Tv-baronessen» Caroline Fleming (45) har vekket stor oppmerksomhet gjennom mange år - både med sitt kjærlighetsliv og for sin framtreden i rampelyset.

45-åringen medvirket i tv-serien «Baronessen» i 2007, som var en braksuksess - og som omhandlet hennes overdådige livsførsel og luksuslivet i den danske overklassen.

Serien ble også sendt på TV 2 i Norge - noe som gjorde at mange nordmenn også stiftet bekjentskap med baronessen.

SLUTT: Adrian Sellevoll bekrefter brudd med kjæresten. Video: Rød Løper Vis mer

De siste to årene har Fleming vært i et forhold med skokongen og mangemillionæren Carsten Friis. Men nå har lykken tatt slutt, bekrefter «tv-baronessens» agent, Elisa Lykke, til en rekke danske medier, deriblant BT.

- De skiltes som gode venner, sier Lykke til danske Se og Hør, uten å ville kommentere samlivsbruddet ytterligere.

Familievenner

Ifølge BT har Fleming tidligere fortalt at hun og Friis har vært venner siden de var 16 år, men at de senere mistet kontakten. I starten av 2019 tok de opp kontakten igjen, da de skulle samarbeide om å lage en skokolleksjon for Friis' firma Billi Bi.

Halvannet år senere sto de frem som kjærester, men lykken skulle altså ikke vare. I et intervju med Alt for damerne i fjor, fortalte Fleming at Friis er den første mannen hun har beundret.

BRUDD: Realityprofil Aurora Gude snakker ut om bruddet med samboeren Haakon Johan Lønner. Reporter: Jonas Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

- Han er meg likeverdig på alle nivåer og møter meg i øyehøyde, selv om han er min flotte, høye prins, som jeg også kan se opp på og beundre, sa hun til bladet, og fortsatte:

- Og det er nettopp det jeg elsker. At jeg beundrer ham. Det har jeg aldri før opplevd med en mann.

I et intervju med samme blad tidligere i juni i år, fortalte Fleming at hun nylig har blitt diagnostisert med ADHD, noe som har påvirket henne på mange områder i livet:

- Det har hatt konsekvenser for kjærligheten. For vennskap. For alt, sa hun.

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Caroline Fleming var på 2000-tallet gift med den britiske bankmannen Rory Fleming (53), som hun har de to barna Alexander William og Josephine Margaretha med.

Hun har også vært forlovet med fotballproffen Nicklas Bendtner (33), som hun har sønnen Nicholas Christian sammen med.

LES OGSÅ: Snakker ut om bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer