«How I Met Your Mother»-Jason Segel:

Avslører brudd

Jason Segel og kjæresten Alexis Mixter går fra hverandre etter åtte år.

MARSHALL: Jason Segel er best kjent for sin rolle som «Marshall» i serien «How I Met Your Mother». Her er han avbildet med Alexis Mixter. Foto: Jim Smeal / Shutterstock / NTB
MARSHALL: Jason Segel er best kjent for sin rolle som «Marshall» i serien «How I Met Your Mother». Her er han avbildet med Alexis Mixter. Foto: Jim Smeal / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

«How I Met Your Mother»-stjernen Jason Segel (41) og fotograf-kjæresten Alexis Mixter har gjort det slutt etter åtte år. Det bekrefter sistnevnte på Instagram til et bilde av de to sammen.

Mixter innleder innlegget med å skrive at «dette er et bilde av to bestevenner», og skriver videre at de to har delt mye sammen og at begge har endret den andre i en positiv retning.

«Det er rart å skrive om slutten på et forhold, spesielt når det fortsatt eksisterende vennskapet er så fullt av liv. Men forandringer skjer, og vi tok avgjørelsen for en stund tilbake om å la oss vokse fra det forholdet vårt har vært, og til hva det holder på å bli», fortsetter hun.

«Å kunngjøre et brudd på sosiale medier er en merkelig følelse», legger hun til.

- Ikke lett å ha et offentlig forhold

I innlegget understreker hun også at de to aldri har vært det paret som deler alt med omverdenen:

«Det er ikke lett å ha et offentlig forhold. Å avslutte et føles som å navigere på en vei som ikke engang eksisterer. Vi er private mennesker når det gjelder vårt personlige liv, og jeg vil fortsette med det».

Det rørende innlegget avslutter hun med en hyllest til forholdet og ekskjæresten:

«Takk J for at du er min beste venn. Den personen som deler alle mine favorittvitser, ser meg for den jeg virkelig er og alt jeg vil være, elsker meg ubetinget og alltid får meg til å hige etter å være bedre enn jeg var i går. Jeg vil aldri slutte å heie på deg med hver eneste celle i kroppen min. Jeg vil aldri slutte å elske deg ubetinget».

Jason Segel har ifølge hittil til gode å kommentere bruddet offentlig.

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

Private

Segel og Mixter ble kjærester i 2014, men det var ikke før i 2016 at de to deltok sammen på en offentlig arrangement, ifølge E Online. Det var i forbindelse med en innsamling arrangert av skuespillerkollega Sean Penn.

Eksparet har holdt en lav profil gjennom hele forholdet. En rask titt på Mixters Instagram avslører bare et par bilder av «How I Met Your Mother»-stjernen. Sist var det en hyllest i anledning 41-åringens bursdag i fjor:

Inntil to år før Segel møtte Mixter, var han i et forhold med skuespiller Michelle Williams (34). De to holdt sammen i rett over ett år, og Segel knyttet under den tiden sterke bånd til Williams datter Mathilda (9), som hun fikk med den avdøde skuespilleren Heath Ledger.

Til tross for flere forhold og brudd bak seg, har ikke 41-åringen hatt noe hastverk når det kommer til å finne kjærligheten.

- For meg handler det om å møte den rette personen. Jeg har ikke den greia som mange damer har, at man må være gift innen man er 33 og ha barn innen man er 35. Jeg vil se hvor livet fører meg, skjønner du? Dersom jeg møtte den rette, kunne jeg ha giftet meg med henne i morgen, uttalte han til GQ Magazine etter bruddet med Williams.

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Vil finne tilbake til normalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer