Marianne Jemtegård:

Avslører brudd

«God Morgen Norge»-stylisten og kjæresten har skilt lag.

SINGEL: Stylist og moteekspert Marianne Jemtegård bekrefter overfor Se og Hør at forholdet med Zinho Alves har tatt slutt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SINGEL: Stylist og moteekspert Marianne Jemtegård bekrefter overfor Se og Hør at forholdet med Zinho Alves har tatt slutt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2017 ble det kjent at «God Morgen Norge»-stylist og moteekspert Marianne Jemtegård (42) hadde funnet lykken med den franske personlige treneren Zinho Alves.

De møttes på romantisk vis i Paris i forbindelse med en jobb, og sommeren 2018 ble de foreldre til dattera Julia Amelia (2). Nå har imidlertid forholdet tatt slutt, og Jemtegård har blitt singel.

Det bekrefter hun overfor Se og Hør.

- Vi har blitt skilt som gode venner. Siden han er fransk, så var det naturlig for ham å flytte tilbake til Paris. Nå er det full jentefest hjemme i leiligheten hos meg. Det går greit, corona til tross, sier 39-åringen.

Moteeksperten sier at hun og Alves prøvde å få det til å fungere en periode, men at de nå ikke har vært et par på en stund.

- Men det er fint å fortsette å være venner og samarbeide om barnet.

FAMILIELIV: Marianne Jemtegård sier at hun er svært fornøyd med å være småbarnsmor, men at det også byr på en og annen utfordring. Video: Elias Kr. Zahl-Pettersen. Reporter: Marcus Brenden Vis mer

- Anbefales ikke

Jemtegård synes det har vært tøft å bli singel midt i pandemien. Det har blitt mye alenetid, og 42-åringen savner nå kontakt med andre - som det «sosiale dyret» hun er.

- Jeg tror mange har følt på ensomheten når landet stenger ned, særlig når man har små barn. Man kan jo ikke få hjelp av besteforeldre og slikt, som jo er i risikogruppen, forklarer stylisten.

- Jeg anbefaler ikke å bli singel midt i corona. Det blir jo ikke noe særlig dating. Kanskje jeg skal starte en datingmesse i stedet, fleiper hun.

Også på jobbfronten har det gått i motbakke for den kjente moteeksperten. I fjor måtte hun avlyse en stor babymesse grunnet coronatiltakene. I år blir den i digital form.

På én helg i fjor ble så å si alle bookingene hennes avlyst, og hun sto mer eller mindre på bar bakke.

- Man må tenke litt annerledes. Jeg arrangerer messer og slike ting, og babymessen gjør vi digital nå. Jeg har brukt det siste året på å lære noe nytt, både når det gjelder samliv og jobb, forklarer Jemtegård.

VANSKELIG: Moteekspert Marianne Jemtegård slet med å velge navn til datteren sin. Reporter: Julie Solberg. Video: Andreas Fadum Vis mer

Fransk lykke

Marianne Jemtegård fant kjærligheten med den franske kjendistreneren og designeren Zinho Alves vinteren 2017.

Han har jobbet som personlig trener for den italienske motedesigneren Valentino Garavani, som han reiste rundt med i tre år. Han har også tidligere hatt flere norske kjendiser på kundelisten.

- Jeg har en tendens til å ende opp med alt annet enn nordmenn. Jeg reiser mye, og derfor er det lettere for meg å møte noen som ikke bor i Norge, sa Jemtegård til Se og Hør etter at forholdet ble kjent.

Jemtegård har tidligere også vært sammen med den danske fiolinisten Philippe Benjamin Skow. De var sammen i seks år og forlovet i fire, før de skilte lag som venner sommeren 2016.

LES OGSÅ: Trekker seg tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer