Peter Weber:

Avslører brudd

«The Bachelor»-stjernen er singel igjen.

SINGEL: Peter Weber, kjent fra programmet «The Bachelor», er singel igjen. Det avslører han på Instagram. Foto: Chris Pizzello / AP / NTB
SINGEL: Peter Weber, kjent fra programmet «The Bachelor», er singel igjen. Det avslører han på Instagram. Foto: Chris Pizzello / AP / NTB Vis mer
Publisert

Realityprogrammet «The Bachelor», bedre kjent som «Ungkaren» her hjemme i Norge, har i to tiår servert romantikk og intriger på tv-skjermen.

Her hjemme i Norge sendes programmet på FEM. I forrige sesong som ble sendt her til lands ble man bedre kjent med Peter Weber (29), som var utpekt som den heldige til å få muligheten til å finne kjærligheten - og potensielt forlove seg.

Brøt forlovelsen

Tradisjonen tro ble dette en nervepirrende sesong, fylt med drama og tårer. Her må det en kort oppsummering til:

Igjen av til sammen 30 deltakere, sto det til slutt mellom Hannah Ann Sluss (24) og Madison Prewett (24). Weber gikk først ned på kne og fridde til Sluss, før det senere ble kjent at de hadde brutt forlovelsen. Deretter ble det kjent i finalesendingen at han hadde gitt forholdet til Prewett en ny sjanse.

EKSER: Nate Kahungu og Thammy Dias gjorde det slutt tidligere i år, etter at de forelsket seg på «Love Island». Nå forteller Nate om deres relasjon i dag. Video: Rød Løper Vis mer

Det var derimot ingen av disse to jentene som til slutt skulle stikke av med Webers hjerte. Det var nemlig den 28 år gamle advokaten Kelley Flanagan - som ble sendt hjem noen uker tidligere.

Weber og Flanagan hadde møttes én gang tidligere før innspillingen av programmet, men det var ikke før etter programmet var over at de skulle utforske kjærligheten på ordentlig vis.

Nå, ni måneder senere, har de imidlertid gått hver til sitt. Det avslører Weber på Instagram.

- Takk, Kelley

Til et bilde av seg og Flanagan som står og ser på en solnedgang, skriver han følgende:

«Kjærlighet er en morsom ting. Det kan få deg til å føle deg på toppen av verden, og det kan få det til å føle en smerte du skulle ønske ikke fantes. Jeg er her for å dele at jeg og Kelley har besluttet å gå separate veier.»

Videre skriver «The Bachelor»-stjernen at forholdet har vært fylt med utallige vakre øyeblikk, selv om det til slutt ikke lenger fungerte som ønsket.

Deretter hyller han ekskjæresten.

«Kelley er noen jeg alltid vil ha en spesiell kjærlighet for. Noen jeg har lært mer av enn hun noen gang vil forstå. Noen jeg er takknemlig kom inn i livet mitt og noen jeg ønsker alt godt for. Disse øyeblikkene i livet gjør vondt, men min mening er at det viser det at det var verdt tiden dere tilbrakte sammen. Tusen takk, Kelley», avslutter han.

Flanagan har ikke uttalt seg om bruddet i skrivende stund.

Flyttet til New York

Bruddet kommer for mange brått på, ettersom Weber nylig annonserte at han og Flanagan hadde flyttet til New York, ifølge E! News. Flyttingen skal ha forsterket problemer som allerede var der.

- Peter var den som til slutt endte ting med Kelley, men hun var hundre prosent enig i at de trengte tid fra hverandre, har en kilde fortalt nettstedet.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder, forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder, ble det slutt. Nå bekrefter endelig Lovato bruddet. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

- De har kranglet mye, og flyttingen var veldig stressende og satte mye press på dem, blir det fortalt videre.

Bittert brudd

Det er imidlertid ikke det eneste bruddet som har skjedd innad i «The Bachelor Nation», en samlebetegnelse for «The Bachelor» og «The Bachelorette», i 2020.

Faktisk føyer Webers brudd seg inn som nummer tre.

I mai ble det nemlig kjent at Colton Underwood (28) og Cassie Randolph (25) hadde gått hver til sitt etter nesten to år som par.

Underwoods sesong var spektakulær på flere måter, da han blant annet endte opp med å sende hjem sine gjenværende deltakere i sin sesong av programmet, og ofret «alt» for Randolph - kun for å bevise sin kjærlighet overfor henne.

I ettertid har derimot bruddet vist seg å bli styggere enn mange kanskje først antok, da det har vært preget av både besøksforbud og anklager.

I september kom også nyheten om at den tidligere «Ungkarskvinnen» Becca Kufrin (30) og forloveden Garret Yrigoyen (31) hadde gått hver til sitt etter to og et halvt år som par.

LES OGSÅ: Avslører hvordan han ble modell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer