Andreas «TIX» Haukeland og Marthe Brenne:

Avslører brudd

Paret møttes under «Paradise Hotel» i fjor. Nå har de gått hvert til sitt.

BRUDD: Artist Andreas «TIX» Haukeland og tidligere realitydeltaker Marthe Brenne har gått hver til sitt. Foto: Kristoffer Bjerkelund
BRUDD: Artist Andreas «TIX» Haukeland og tidligere realitydeltaker Marthe Brenne har gått hver til sitt. Foto: Kristoffer Bjerkelund Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden Marthe Brenne (23) og artist Andreas Haukeland (27), bedre kjent under artistnavnet TIX, møtte hverandre for første gang under deltakelsen i «Paradise Hotel» i fjor, har det vært spekulasjoner rundt om de to er et par.

I sommer fikk ryktene ytterligere fart på seg etter at artisten innrømmet at låten «Deg eller ingenting», som han har sammen med artist Morgan Sulele (28), var dedisert til Brenne.

Det delte han i form av et Instagram-innlegg.

«Jeg har ikke så mange nære rundt meg, men gjennom det siste året har Marthe vært en viktig del av livet mitt. Jeg er så glad i henne. Elsker henne faktisk», skrev han til flere romantiske bilder av de to sammen.

De ønsket imidlertid ikke å bekrefte om de var et par overfor Se og Hør den gang, men at det var søt musikk mellom dem var det ingen tvil om.

KJÆRLIGHETSERKLÆRING: Artist Andreas Haukeland, eller «Tix», har dedisert sin nye låt «Deg Eller Ingenting» til Marthe Brenne, som han møtte på «Paradise Hotel» i fjor. Vis mer

Veldig privat

Haukeland har imidlertid ikke lagt skjul på at han godt kunne tenke seg å gifte seg med Brenne.

- Det hadde vært drømmen. Altså, hvem vil ikke det da?, Sa han til Se og Hør under «P3 Gull» i fjor.

Haukeland har hele veien vernet godt om privatlivet sitt, noe han har forklart bunner i at med all oppmerksomheten ellers, så er det lille privatlivet han har igjen veldig verdifullt for ham.

- Jeg tror særlig når det gjelder kjærlighet, så er det bare hvis jeg holder det mest mulig privat, at jeg kan være helt sikker på at det er ekte, sa han til Se og Hør i begynnelsen av juli.

ÅPNER OPP: Andreas «Tix» Haukeland åpner seg om kjærlighetserklæringen han skrev til Marthe Brenne. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

I låten «Deg eller ingenting» sang han om at det har vært «makeup, breakup og gode og onde dager», og på spørsmål om dette beskrev forholdet til Brenne, svarte han:

- Det beskriver at det ikke har vært en rett vei til målet, det har vært litt svinger og humper underveis. Det er mye man skal finne ut av. Vi har to helt forskjellige liv, som det ikke nødvendigvis er så lett å få til å passe overens.

Av-og-på

Nå kommer det imidlertid fram at de to faktisk var kjærester, men at forholdet nå har tatt slutt. Det bekreftet Brenne selv på Instagram-story tidligere denne uken.

«Jeg har fått veldig mange spørsmål om meg og Andreas i over et år nå. Her får dere svar: Jeg og Andreas er ikke sammen», var blant det hun skrev. Overfor Se og Hør forklarer Brenne at hun ikke lenger har noe kontakt med artisten, og ifølge hun selv skyldes bruddet «flere hendelser».

FRIENDS, LOVERS OR NOTHING: Den første sesongen av «Singletown» er unnagjort - vi har pratet med parene som ble igjen til slutt. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

- Det er mye vi har måttet jobbe med, og vi har vært veldig glad i hverandre så vi har fortsatt å prøve. Vi har hatt pauser i forholdet, men har funnet tilbake til hverandre, sier hun, og legger til:

- Men nå føler jeg det er riktig å si at vi ikke lenger har en greie.

Se og Hør har vært i kontakt med Gilbert Lunde i Universal Music Norge, som tar imot henvendelser for Andreas Haukeland. De er kjent med at Se og Hør omtaler saken, men Haukeland har ikke besvart Se og hørs gjentatte henvendelser.

LES OGSÅ: Med bønn til det norske folk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer