Isabelle Ringnes:

Avslører brudd

Isabelle Ringnes og forloveden har gått hver til sitt.

BRUDD: RIngnes forteller at det ikke ligger noe dramatikk bak bruddet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: RIngnes forteller at det ikke ligger noe dramatikk bak bruddet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av august ble det kjent at Isabelle Kristine Ringnes (32) og forloveden Bjørn Erik Ihlen (38) hadde besluttet å selge luksusvillaen på Ormøya utenfor Oslo sentrum - et knapt år etter at de først overtok boligen.

Paret hadde kjøpt seg nytt hjem sammen, men søndag kveld skriver Ringnes på Instagram at paret har gått hver til sitt.

Vis mer

Ingen dramatikk

«New beginnings. Livet går ikke alltid etter planen. Og det er ikke alltid lett. Nå sitter jeg i et nytt, fargerikt hjem som ikke ble vårt hjem likevel, men som jeg håper blir et hjem til alle jeg er glad i», skriver hun, og fortsetter:

«Bjørn og jeg er blitt enige om å gå hver til vårt, og det er ingen dramatikk».

I en kommentar til Se og Hør sier Ringnes følgende om bruddet:

- Etter nøye overveielse har Bjørn Erik og jeg tatt en felles avgjørelse om å gå hver til vårt. Avgjørelsen har funnet sted uten dramatikk og vi fortsetter som venner, forklarer hun.

Halvannet år som forlovet

Dattera til eiendomsmilliardær Christian Ringnes har i flere år vært en offentlig person, både som foredragsholder og leder av nettverket Tenk. I februar i fjor kunne hun også avsløre at livet gikk på skinner på det private plan etter at Ihlen hadde fridd til henne.

«Vi er forlovet! Du vant kappløpet, men tapet betyr at jeg vant mitt livs store kjærlighet. Jeg er så gira og glad for å gå inn i dette nye kapittelet med deg, Bjørnepus», skrev hun på Instagram.

Frieriet fant sted i skiløypa på Norefjell. Ringen, som for øvrig er fra den anerkjente produsenten Tiffany & Co, ble stolt vist fram på bildene Ringnes la ut.

Til Se og Hør fortalte Ringnes følgende om den romantiske hendelsen. Frieriet fant sted like ved hytta. Egentlig trodde hun at de bare skulle nyte en Kvikklunsj under en pause, men Ihlen hadde helt andre planer.

- Han lot som at han skulle ta et bilde av meg mens andre skulle gå forbi, men filmet meg i virkeligheten. Jeg klaget over at det var kaldt, og at jeg ikke ville bli tatt bilde av. Plutselig så sier han: «Men jenta mi, nå skal jeg fri til deg», og så gikk han ned på kne og sa mange fine ord - som man dessverre glemmer litt i adrenalinets øyeblikk, fortalte hun.

Hennes første reaksjon var å svare: «Nei, nå kødder du med meg?». Etter å ha fått summet seg litt, skjønte hun derimot at dette var ekte og at svaret hennes selvsagt var ja.

Drøyt halvannet år etter frieriet har altså paret valgt å gå hver til sitt.

LES OGSÅ: Raser mot «Foxy Knoxy»-utspill

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer