Olaf Thommessen:

Avslører brudd

Lykken skulle ikke vare for den tidligere politikeren.

SLUTT: Finansmannen Olaf Thommessen kom på premiere med sin kjæresten Malin Sjoner i april. Nå har de gått hver til sitt. Foto: Andreas Fadum
SLUTT: Finansmannen Olaf Thommessen kom på premiere med sin kjæresten Malin Sjoner i april. Nå har de gått hver til sitt. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag valgte Olaf Thommessen (53), forretningsmann og tidligere politiker, å komme med en nokså uvanlig uttalelse. Han bestemte seg nemlig for å hylle sin ekskone, tidligere supermodell Vendela Kirsebom (52), etter at det ble kjent at hun hadde forlovet seg med Petter Pilgaard (39).

Saken ble godt lest på Dagbladets flater, og det var tydelig at mange synes den personlige gratulasjonen var hyggelig. Det er imidlertid sjelden Thommessen, som skilte seg fra Kirsebom i 2007, figurerer i pressen om dagen.

I sommer pratet han med Dagbladet Magasinet om livet, men kjærligheten holdt han tett om. Noen måneder før delte han derimot med Se og Hør at han hadde fått seg kjæreste.

Brudd

Nå kan han fortelle at det er slutt.

I april hadde TV3 premierefest for «Wisting», norgeshistoriens dyreste serie. I den anledning var en rekke profiler, deriblant Thommessen og hans utvalgte, samlet til visning på Sentralen i Oslo.

Ekspolitikerens kjæreste het Malin Sjoner (32), og jobber i selskapet Curamendo. Hun er også gründer, og har siden hun gikk ut av BI, blant annet laget en programvare for servicesektoren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer