Julia Nyland:

Avslører brudd og flytteplaner

Blogger og influenser Julia Nyland er singel.

SINGEL: Julia Nyland avslører brudd med kjæresten etter tre år. Foto: Privat
SINGEL: Julia Nyland avslører brudd med kjæresten etter tre år. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Blogger Julia Nyland (28) høstet denne våren krass kritikk da hun trosset nasjonale reiseråd og satte seg på flyet til Spania, nærmere bestemt Marbella. På 28-åringens Instagram-profil kan man se at hun nyter solrike dager på stranden og treningssenteret, noe mange her hjemme bare har kunnet drømme om de siste månedene.

Nylig delte hun likevel en trist nyhet: Det er slutt mellom henne og kjæresten gjennom tre år.

Det var i august 2018 Nyland avslørte at hun hadde fått seg ny kjæreste - den 19 år eldre Ismael fra Bergen. Paret har vært åpne om den store aldersforskjellen, men lagt vekt på at det ikke har vært noe problematisk for dem.

TROR IKKE DET HAN HØRER: Denne uken er Atle Pettersen og Marte Bratberg deltakere i «Drømmehytta». Der forteller Marte om en av sine svake sider. Video: TV 2 Vis mer

Veldig takknemlig

- Det er ikke alltid man får det til, vi var på litt forskjellige steder i livet rett og slett, forteller Nyland til Se og Hør om bruddet over telefon.

Likevel understreker hun at det ikke har hendt noe dramatisk, at det er god stemning mellom de to og at de har daglig kontakt. Det gjelder også for ekskjærestens familie:

- Jeg føler meg som en del av familien. Spesielt moren hans har jeg et veldig godt og nært forhold til. Det er faktisk deres leilighet jeg bor i her på Marbella, og det er jeg veldig, veldig takknemlig for at jeg får lov til.

Nå fokuserer hun på tre ting: Skole, jobb og trening.

SINT OG FRUSTRERT: Iselin Guttormsen tar til tårene i «Bloggerne» etter å ha fått kritikk. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

Røper flytteplaner

Det er ikke bare kjærlighetsbrudd som skjer i livet til Nyland. På bloggen har hun nylig også kunnet røpe flytteplaner:

«Jeg har vurdert flytting ned hit en stund nå, og har kanskje kommet til en konklusjon. Eller, jeg har kommet til en konklusjon. Det er at jeg kommer til å flytte hit for en periode. Ett år, ti år, resten av livet? Hvem vet».

STORTRIVES: Julia Nyland forteller at hun stortrives i Marbella. Foto: Privat
STORTRIVES: Julia Nyland forteller at hun stortrives i Marbella. Foto: Privat Vis mer

Som nevnt bor bloggeren i en leilighet som tilhører eks-svigerfamilien. Nå som hun imidlertid har bestemt seg for å bli værende på ubestemt tid er hun på jakt etter et nytt sted å bo.

- Jeg er på leilighetsjakt og håper å finne en jeg kan leie ganske raskt. Jeg har vært i kontakt med et par meglere, så det blir spennende å se.

For Nyland er det ikke så viktig at leiligheten ligger midt i sentrum, men til spørsmålet om hva hun ser etter svarer hun spøkefullt:

- Den må være «blogg-vennlig», det er ganske viktig!

Fetisha Williams ble kjent etter å ha medvirket som Sophie Elises bestevenninne i «Sophie Elises verden». Nå svarer hun på ryktene om at vennskapet med influenceren skal ha blitt brutt. Reporter: Thea Hope / Video: Julie Easter Christiansen Vis mer

Corona-kritikk

Da Nyland fikk ganske kraftig reisekritikk i midten av mars, uttalte hun blant annet dette til Se og Hør om den omdiskuterte avgjørelsen:

- Det er ikke sånn at jeg kommer tilbake om en uke. Jeg skal være der over en lengre periode, i stedet for å sitte her i Oslo og bli deprimert. Selv om det ikke anses som en strengt nødvendig reise er det riktig for meg, sa hun.

I Spania er det så langt registrert over 3,6 millioner smittetilfeller, og nesten 80 000 mennesker har dødd med coronasmitte i landet siden pandemien brøt ut, ifølge Worldometer.

I Norge er gjenåpningen av samfunnet nå godt i gang, men det ser ikke ut til å påvirke Nylands valg. I en SMS til Se og Hør skriver hun følgende:

«Det er supert at Norge åpner opp igjen, det tror jeg mange har ventet på! Men forandrer ikke valget mitt om å flytte. Jeg drar nok hjem en tur i sommer om omstendighetene tillater det, men akkurat nå tar jeg ting litt som de kommer».

DROPPER EGEN SERIE: Sophie Elise Isachsen er tilbake i «Bloggerne» etter noen år borte fra skjermen. Nå forteller hun hvorfor det ikke kommer flere sesonger av hennes egen serie, ‹Sophie Elises verden». Video: Rød Løper Vis mer

Singelsommer

Den norske influenseren har nå vært i Spania snart to måneder, og forteller at hun trives i varmere strøk.

- Jeg tenkte at hvis jeg skulle flytte til utlandet så er det nå jeg kan gjøre det, med tanke på at både jobb og studier er fleksible. Jeg måtte gi det en sjanse, forklarer hun til Se og Hør.

Nyland er straks ferdig med førsteåret på en bachelorgrad, og jobber med sosiale medier. Det gjør at hun kan jobbe fra hvor som helst i verden.

Sommeren er rundt hjørnet, og dette blir den første på flere år hvor 28-åringen er singel. Men en sommerflørt kan hun ikke se for seg:

- Jeg skal ikke date, det er jeg ikke klar for. Og hvem vet, kanskje blir vi sammen igjen en dag, sier hun og refererer til sin tidligere kjæreste.

- Per dags dato er vi veldig gode venner, understreker hun.

LES OGSÅ: - Har kjempet for å komme meg hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer