«Love Island»-Nicci Hernestig og Andreas Deak:

Avslører brudd - midt i graviditeten

«Noen ganger skjer det ting i livet som ikke var helt som man så for seg».

BLIR FORELDRE: Eksparet blir foreldre i desember. Foto: Skjermdump Instagram.
BLIR FORELDRE: Eksparet blir foreldre i desember. Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer
Publisert

Det svenske «Love Island»-paret Nicci Hernestig (24) og Andreas Deak (27) kunne i juni dele den gledelige nyheten om at de skal bli foreldre for første gang.

Det var ikke planlagt fra parets side, og graviditeten kom som en stor overraskelse på dem. Hernestig lider nemlig av sykdommen Polycystisk ovariesyndrom (PCOS), noe som gjør det vanskelig å bli gravid.

Hun har i tillegg blitt fortalt tidligere at hun ikke kom til å kunne bli gravid.

Internett koker etter at fansen hevder å ha tatt Justin og Hailey Bieber på fersken rundt graviditet. Video: Rød Løper. Vis mer

Det så derfor ut til at kjærligheten blomstret for turtelduene - men det gjorde det dessverre ikke likevel, skriver Expressen.

Nå bekrefter nemlig paret at de har valgt å gå hver til sitt - midt i svangerskapet. Nyheten deler de på Instagram.

«Noen ganger skjer det ting i livet som ikke var helt som man så for seg, på både godt og vondt», åpner Hernestig innlegget med.

Videre skriver hun at noen ting kjennes ut som en bunnløs tomhet og sorg nå.

«Forhåpentligvis ser man tilbake på denne tiden som bare fantastisk, og hvor utrolig det er å skape et lite mirakel. Så uansett så anser jeg den lille jenta i magen som det beste som har skjedd meg, og jeg lengter så etter henne. Med disse ordene vil jeg si at jeg og Andreas ikke er sammen lenger».

Også Deak har kommentert bruddet.

«Livet akkurat nå setter oss på en prøve, som vi trenger å gå gjennom. Det positive er at vi skal få en datter. Hvordan framtida ser ut får tiden vise. Vi lærer av alt. Vi er bare mennesker», skriver han, før han avslutningsvis forteller at de er langt fra uvenner.

Brody Jenner, realitystjerne og bror av Kendall og Kylie Jenner, fridde til kjæresten Tia Blanco foran deres familie og venner søndag 18. juni. Vis mer

Duoen møttes som kjent under «Love Island» i Sverige tidligere i år, og ble raskt kjærester. De var det siste «gjenlevende» paret fra sesongen. Nå har samtlige gjort det slutt.

LES OGSÅ: - Skal ikke begynne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer