Benjamin Ingrosso:

Avslører brudd med kjæresten

Har gått hver til sitt etter seks år.

SINGEL: Den svenske artisten og tv-profilen Benjamin Ingrosso bekrefter at han og Linnea Widmark ikke lenger er et par. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Den svenske artisten og tv-profilen Benjamin Ingrosso bekrefter at han og Linnea Widmark ikke lenger er et par. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Knappe to måneder etter at Bianca Ingrosso (24) avslørte brudd med sin kjæreste gjennom fem år, bekrefter hennes bror, artist Benjamin Ingrosso (21), at han er singel.

I et intervju med Expressen kommer det frem at 21-åringen og kjæresten Linnea Widmark (22) har gått hver til sitt. Det svenske stjerneparet, som begge har figurert i realityprogrammet «Wahlgrens Värld», har - med unntak av en kort pause i forholdet - holdt sammen i seks år.

Bruddnyheten kommer samtidig som artisten slipper en nyversjon av låta «I´ll be fine somehow», som er en duett med norske Julie Bergan (24). Overfor Expressen erkjenner Ingrosso at det har vært en følelsesmessig affære å spille inn låta.

- Det var kjempefint. Så utrolig vakkert. Jeg begynte nesten å gråte i studio, fordi det var så følelsesladet, sier han til avisen.

- Ville glemme henne

21-åringen er foruten ovennevnte realityserie, kjent for sin deltakelse i Eurovision i fjor, der han havnet på en syvendeplass. Artisten opptrådte den gang med poplåta «Dance You Off», som ble skrevet i etterkant av bruddet mellom ham og Widmark for to og et halvt år siden.

- Jeg ville bare glemme henne og gå videre med livet. På en eller annen måte prøvde jeg å unnslippe sorgen og se fremover, fortalte han i et intervju med Allas i mai, gjengitt av Hant.

- Singel i noen uker

Ingrosso går dermed i fotsporene til sin storesøster Bianca, som i januar bekreftet overfor svenske Aftonbladet at hun og kjæresten hadde brutt med hverandre etter fem år.

Saken fortsetter under:

BERØMT SØSKENPAR: Bianca og Benjamin Ingrosso er barna til sangeren Pernilla Wahlgren og danseren Emilio Ingrosso. Foto: NTB Scanpix
BERØMT SØSKENPAR: Bianca og Benjamin Ingrosso er barna til sangeren Pernilla Wahlgren og danseren Emilio Ingrosso. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ingrosso og Phillipe Cohen møttes i 2014. I fjor flyttet paret sammen etter å ha levd i et avstandsforhold over lengre tid, men samboerskapet ble kortvarig.

I oktober kunne Ingrosso fortelle at hun og Cohen fremdeles var kjærester, men at de ikke lenger bodde sammen. Så tok forholdet slutt.

- Jeg har vært singel i noen uker. Det var ingenting spesielt som skjedde. Vi kommer alltid til å elske hverandre, men det fungerte liksom ikke, bekreftet Bianca til Aftonbladet, etter at ryktene om et brudd hadde versert lenge.

- I sjokk

Et samlivsbrudd er for mange både vondt og vanskelig. Tidligere denne måneden tok Bianca bladet fra munnen om tiden etter bruddet, og forklarte at overgangen til singeltilværelsen har vært noe uvant.

Se dette innlegget på Instagram

I mean LOOK at him ❤️

Et innlegg delt av Bianca Ingrosso (@biancaingrosso)

- Første måneden etter at vi hadde gjort det slutt var jeg helt i sjokk. Jeg gråt ikke en eneste gang, jeg hadde det sånn rart bra, jeg skjønte liksom ikke helt hva som hadde skjedd, og livet rulla på som vanlig, sa hun i podkasten «Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B», som hun har sammen med venninnen og influencerkollega Alice Stenlöf (22).

- Også kom sjokket når jula kom. Det var ikke noe jobb jeg måtte gjøre, alle vennene mine dro hjem til familiene sine, og ensomheten slo inn. Da sørget jeg noe helt enormt i syv uker, fortsatte hun.

- Våknet med panikkanfall
Ved nyttår pakket Bianca og resten av familien Wahlgren-Ingrosso koffertene sine og reiste til Thailand, der Bianca desperat prøvde å komme seg gjennom det triste bruddet.

- Vi reiste til Thailand, og jeg har aldri hatt det så dårlig. Jeg har aldri vært med på den konstante «hjertet mitt svir»-greia, jeg var så nære på å gråte hele tiden. Jeg ville bare dra hjem, jeg fikk så angst av å være der. Jeg våknet fem ganger hver natt med panikkanfall og bare gråt.

- Jeg var helt borte, jeg var ikke meg selv. Jeg var sur, irritert, lei meg, sint og jeg var tvunget til å snakke med en psykolog tre ganger i uka. Jeg hadde vondt i kroppen fordi jeg hadde det så dårlig. I ettertid ser jeg at jeg trengte den sørgeperioden for å slippe det, og gå videre.

Saken fortsetter under:

Siden 2016 har både svensker og nordmenn latt seg fascinere av realityprogrammet «Wahlgrens Värld», en serie som lar seerne følge den godt kjente Wahlgren/Ingrosso-familien.

Tv-profilene har ved flere anledninger blitt omtalt som Sveriges svar på «The Kardashians», mye på grunn av deres hektiske liv og familiens noe utradisjonelle dynamikk.

LES OGSÅ: - Svensk toppblogger raser mot prins Carl Philip

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer