Steve Burton:

Avslører brudd med gravid kone

Steve og Sheree Burton går hver til sitt etter 23 år som ektefeller.

BRUDD: Sheree og Steve Burton har vært gift siden 1999. Foto: Parisa Michelle / Splash News / NTB
BRUDD: Sheree og Steve Burton har vært gift siden 1999. Foto: Parisa Michelle / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Steve Burton (51) er mest kjent for sin rolle som Jason Morgan i «General Hospital».

Helt siden 1999 har han vært gift med Sheree Burton, og sammen har de fått tre barn - Makena (18), Jack (16) og Brooklyn (7). Nå skal kona være gravid med nok et barn, men alt er ikke rosenrødt av den grunn.

BRUDD: Ex-profilene har gjort det slutt, og vi har tatt en prat med dem om hvorfor. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper Vis mer

Onsdag delte skuespilleren et historieinnlegg på Instagram, der han forteller at de ikke er sammen lenger - etter 23 år som ektefeller. Samtidig hevder han at babyen i konas mage ikke er hans. Det skriver People.

«Jeg ønsker å oppklare noe. Sheree og jeg er separert. Hun kunngjorde nylig at hun venter sitt fjerde barn. Barnet er ikke mitt», skrev han, og la videre til:

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Vi skal fortsette å samarbeide om de tre vakre barna våre. Vi setter pris på privatlivet i denne tiden», avsluttet han.

Nylig delte Sheree selv nyheten om den kommende babyen. Det gjorde hun ved å poste et bilde på Instagrams historiefunksjon, hvor hun skrev «livet er virkelig fullt av overraskelser».

På bildet, som er delt på en «General Hospital»-fanblogg, står hun i profil og holder på den lille babymagen.

Påstandene fra ektemannen har hun ikke uttalt seg om offentlig.

KOMMENTERER BRUDDET: Kjendismanager David Eriksen kommenterte bruddet mellom ham og Hedvig Glestad. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

LES OGSÅ: - Du kunne ha forhindret «Bennifer»!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer