Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen:

Avslører: Brudd før bryllupet

Se og Hør kan avsløre at Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen har gått hver til sitt - nok en gang.

Det er slutt mellom Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen. Video: Nora Skavhaug/Se og Hør, «Lindmo»/NRK, Instagram/@janneformoe Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Janne Formoe (47) og musikk-mogul Jan Fredrik Karlsen (49) har hatt et av-og-på-forhold helt siden de første gang ble kjærester i 2004. I 2018 kunne Se og Hør avsløre at de på ny var blitt kjærester og samboere.

Alt så ut til å gå rette veien, og sommeren 2019 forlovet de seg mens de oppholdt seg på hytta i Mandal. Sommeren 2020 skulle de etter planen gi hverandre sitt etterlengtede «ja» - i en romantisk vielse på Sørlandet.

Skulle gifte seg

Janne var godt i gang med brudekjolen, og datoen var satt. Men som mange andre måtte paret utsette bryllupet som følge av koronapandemien. I første omgang ble planene utsatt i ett år.

Nå er bryllupsplanene skrinlagt for godt. Se og Hør kjenner til at Janne og Jan Fredrik har gått hver til sitt, og at de skilles som venner.

Karaoke-kjærlighet

Amors piler traff første gang blink under en innspilling av TV 2-programmet «Senkveld» i 2004.

Den påfølgende helgen var de på sin første date i Oslo - et møte som endte på karaokebaren Zinatra på Aker Brygge - og en saftig versjon av Robert Palmers «Addicted to love» - signert Jan Fredrik. Det tok ikke lang tid før kjendisparet flyttet sammen, og to år etter fikk de en datter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.