Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen:

Avslører: Brudd før bryllupet

Se og Hør kan avsløre at Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen har gått hver til sitt - nok en gang.

Det er slutt mellom Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen. Video: Nora Skavhaug/Se og Hør, «Lindmo»/NRK, Instagram/@janneformoe Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Janne Formoe (47) og musikk-mogul Jan Fredrik Karlsen (49) har hatt et av-og-på-forhold helt siden de første gang ble kjærester i 2004. I 2018 kunne Se og Hør avsløre at de på ny var blitt kjærester og samboere.

Alt så ut til å gå rette veien, og sommeren 2019 forlovet de seg mens de oppholdt seg på hytta i Mandal. Sommeren 2020 skulle de etter planen gi hverandre sitt etterlengtede «ja» - i en romantisk vielse på Sørlandet.

LINDMO: 14. oktober er det premiere på den nye filmen «Jentetur», hvor Janne Formoe har hovedrollen. På «Lindmo» får vi se henne prate om blant annet forventninger til filmen. Video: NRK / Rød Løper. Vis mer

Skulle gifte seg

Janne var godt i gang med brudekjolen, og datoen var satt. Men som mange andre måtte paret utsette bryllupet som følge av koronapandemien. I første omgang ble planene utsatt i ett år.

Nå er bryllupsplanene skrinlagt for godt. Se og Hør kjenner til at Janne og Jan Fredrik har gått hver til sitt, og at de skilles som venner.

Karaoke-kjærlighet

Amors piler traff første gang blink under en innspilling av TV 2-programmet «Senkveld» i 2004.

STERKE FØLELSER: Både Janne og Jan Fredrik kastet alle hemninger og klinte til på utestedet Zinatra i Oslo i 2004. De ble raskt et par. Foto: Se og Hør
STERKE FØLELSER: Både Janne og Jan Fredrik kastet alle hemninger og klinte til på utestedet Zinatra i Oslo i 2004. De ble raskt et par. Foto: Se og Hør Vis mer

Den påfølgende helgen var de på sin første date i Oslo - et møte som endte på karaokebaren Zinatra på Aker Brygge - og en saftig versjon av Robert Palmers «Addicted to love» - signert Jan Fredrik. Det tok ikke lang tid før kjendisparet flyttet sammen, og to år etter fikk de en datter.

Janne Formoe har i alle år vært en populær skuespiller blant annet på Nationaltheatret, etter at hun som barn slo gjennom i sin far, Terje Formoes (73), berømte «Kaptein Sabeltann»-univers.

Suksessrike

De siste årene har hun vært en av hovedpersonene i TVNorge-suksessen «Neste sommer» Hun hadde også hovedrollen i filmen «Jentetur» som kom i Oktober i fjor, og har hatt over 100.000 besøkende.

Jan Fredrik Karlsen er landskjent for å ha gjort Kurt Nilsen (44) til superstjerne etter gjennombruddet i «Idol» i 2003.

FESTGENERAL: Jan Fredrik er med sitt eventselskap All-In blitt en av landets største fest- og konsertarrangører. Her er han i kjent stil på «The Great Gatsby»-fest på Sommerro Hotell i Oslo. Foto: Se og Hør
FESTGENERAL: Jan Fredrik er med sitt eventselskap All-In blitt en av landets største fest- og konsertarrangører. Her er han i kjent stil på «The Great Gatsby»-fest på Sommerro Hotell i Oslo. Foto: Se og Hør Vis mer

Sammen med hotellkonge Petter Stordalen (60) og Jens Nesse (49) bygget han også opp eventselskapet All-In fra bunnen. Det regnes i dag som en av landets største konsertarrangører.

Se og Hør har foreløpig ikke kommet i kontakt med verken Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen i forbindelse med denne artikkelen.

LES OGSÅ: - Fra vondt til verre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer