Isabelle Eriksen og Erik Sæter:

Avslører brudd: - Veldig trist

Isabelle Eriksen bekrefter at paret har gått hver til sitt, etter spekulasjoner på sosiale medier.

BRUDD: Isabelle Eriksen og Erik Sæter har gjort det slutt. Det avslører Eriksen i en video på YouTube. Video: Youtube / Isabelle Eriksen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Isabelle Eriksen (23) og Erik Sæter (23) har gjort det slutt. Det avslører Eriksen i en video på YouTube fredag. Nyheten bekrefter også det tidligere paret overfor Se og Hør.

- Jeg aner ikke hvordan jeg skal starte denne videoen her, hvordan jeg skal gjøre det eller hva jeg skal si. Jeg har ikke skrevet ned noen ting, bare satt meg her for å snakke med dere rett og slett fordi jeg ikke orker å skrive noe manus eller gjøre det falskt på noen måte, sier hun i videoen som har fått navnet «Det er slutt mellom Erik og meg».

De tidligere «Paradise Hotel»-profilene bekreftet forholdet overfor Se og Hør i august i fjor - men nå er det altså slutt.

- Som dere ser av tittelen, er det slutt mellom Erik og meg. Det er faktisk mange som har spekulert rundt dette. Og det er fordi vi ikke har vært sammen så mye i det siste - det stemmer jo. Det er rett og slett fordi vi har slått opp, sier hun videre i videoen.

Eriksen forteller videre at det sitter svært langt inne å lage videoen, men at hun samtidig føler på at følgerne har rett til å få vite om samlivsbruddet.

- Vi er venner

Videre røper hun at hun og Sæter fortsatt er gode venner, og ifølge Eriksen skal bruddet ha funnet sted for en ukes tid siden. Eriksen har også delt et blogginnlegg om bruddet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer