«Jakten på kjærligheten»:

Avslører brudd: - Sårt og vondt

To av fjorårets deltakere bekrefter at det er slutt.

SLUTT: Måneder etter at datingsuksessen ble vist på TV, bekrefter Sebastian Muth Johansen og Ragna Grønning Almberg brudd. Espen Solli / TV 2
SLUTT: Måneder etter at datingsuksessen ble vist på TV, bekrefter Sebastian Muth Johansen og Ragna Grønning Almberg brudd. Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fjorårets sesong av TV 2-suksessen «Jakten på kjærligheten» kunne by på flere opp- og nedturer for bøndene som ønsket å finne den store kjærligheten.

For bonden Sebastian Muth Johansen (28) lå det i kortene allerede før innspillingen var ferdig at han kom til å ende opp med Ragne Grønning Almberg (23).

Da Se og Hør snakket med duoen i høst avslørte nemlig de begge at de var blitt betatt av hverandre. Det var også de som sto for sesongens første kyss under innspillingen, og hun sto igjen som siste frier.

Nå kan paret imidlertid avsløre at de har gått hvert til sitt.

JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN: Slik gikk det med kjærligheten for «Jakten»-bonden Sebastian Muth Johansen og frieren. Video: TV 2 Vis mer

«Sårt og vondt»

Til tross for at «Jakten»-paret kunne bekrefte etter innspilling at de var kjærester, kommer det nå fram i et innlegg på Instagram at de har valgt å avslutte forholdet.

Innlegget er delt av Almberg. Det var TV 2 som først omtalte saken.

«Det gikk ikke med meg og Sebastian og forholdet vårt er nå avsluttet», skriver hun til et bilde av det tidligere paret.

«Vi har prøvd og gitt det tid, men det gikk ikke mer. Jeg er takknemlig for opplevelsene og for å ha blitt kjent, og vi er veldig glade i hverandre enda. Det er veldig sårt og vondt, og jeg vil ha litt ro og ønsker helst ikke å få noen spørsmål. Håper folk kan respektere det», skriver hun videre.

23-åringen var student i Levanger, mens «Jakten»-bonden var bosatt i Lofoten. Paret hadde dermed et avstandsforhold, noe de begge var åpne om at var krevende, ifølge TV 2.

KYSSER: Det blir søt musikk mellom Jakten-bonden Sebastian Muth Johansen (28) og en av frierne mandag. Video: TV 2 Vis mer

- God pakke kvinnfolk

Kort tid etter at Muth Johansen hadde tatt sitt endelig valg, uttalte han til Se og Hør at han var svært fornøyd med valget om å fortsette bonderomantikken med Grønning Almberg.

- Først av alt så er hun ei veldig trivelig og søt dame. Hun er en veldig god pakke kvinnfolk. Jeg liker selskapet hennes, sa han den gang.

Duoen viste følelser for hverandre ved flere anledninger gjennom sesongen, og de var som nevnt det første paret som delte et kyss.

LES OGSÅ: Avslører: - Verdens fineste kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer