«Too Hot to Handle»:

Avslører brudd - og ny kjæreste

Gleden ble kortvarig for «Too Hot to Handle»-paret. Det benyttet en annen deltaker seg av.

TOO HOT: Netflix-suksessen «Too Hot to Handle» var på alles lepper denne våren. Nå bekrefter to av stjernene brudd. Foto: Instagram
TOO HOT: Netflix-suksessen «Too Hot to Handle» var på alles lepper denne våren. Nå bekrefter to av stjernene brudd. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Vårens store Netflix-suksess ble i år, som i fjor, skandaleserien «Too Hot to Handle». Realityserien der ti superhotte single mennesker går i land på en idyllisk øy i Karibia.

Der skal de, i motsetning til hva de er vant med, lære seg å danne dype og meningsfulle relasjoner. Og det uten noen form for sex eller fysisk intimitet.

Serien står blant annet bak det tidligere kjæresteparet som tok verden med storm, hele veien fra Canada til Australia - nemlig Francesca Farago (27) og Harry Jowsey (24).

I løpet av tiden deltakerne i sesong to av skandaleshowet var på øya, fikk vi faktisk se begynnelsen på et par kjærlighetsforhold. Nå avslører derimot det ene paret at lykken brast, bare kort tid etter innspillingen.

BRYTER REGLENE: Netflix er ute med sesong 2 av realityserien «Too Hot to Handle», der deltakerne taper penger hver gang de gjør noe som helst seksuelt. Marvin og Melinda står for det mest alvorlige regelbruddet. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Heftig krangel

Melinda Melrose (28) og Marvin Anthony (26) hadde god kjemi helt fra start. Men det ble raskt stukket kjepper i hjulene for paret, og de måtte overkomme flere hindringer, og ikke minst - flere flørter.

Tross all motgang forlot Melinda og Marvin øya som et par. I tillegg fikk sistnevnte med seg pengepremien på 55 000 amerikanske dollar, som tilsvarer rett under en halv million norske kroner. Franskmannen dro altså ikke tomhendt hjem fra Karibia.

I reunion-episoden kunne imidlertid paret avsløre at lykken hadde bristet. Det melder danske Ekstra Bladet.

BRUDD OG FORLOVELSE: Det er ett år siden Netflix-programmet «Too Hot to Handle» kom ut på Netflix, og nå er sesong to på vei. Slik har det gått med fjorårets deltakere. Video: Netflix/Instagram/Rød Løper Vis mer

- Vi hadde avtalt at vi skulle møtes i Mexico, men før avreise havnet vi i en heftig krangel. Det endte med at jeg ikke gikk om bord i flyet, forteller Marvin, som til daglig bor i Paris.

New York-kvinnen innrømmer at de kranglet, men legger til at hun syntes det var svært umodent å ikke møte opp, slik at de kunne snakke ut om det som hadde skjedd.

- Men han bestemte seg for å avbestille flyet samme dag. Jeg ble igjen i mørket. Jeg var forbanna. Og så drar han til Mexico en måned senere. Jeg var bare så lei meg, sier hun.

Fant tonen med annen deltaker

26-åringen forteller videre at de i lang tid ikke hadde noen form for kontakt, men at de nå er på talefot igjen.

- Nå snakker vi sammen og har et godt forhold. Vi får se hva som skjer videre. Vi er ikke sammen, men jeg savner henne veldig, sier Marvin.

Francesca Farago og Harry Jowsey forlovet seg etter deres opptreden i Netflix-serien «Too hot to handle». Nå har kjærligheten tatt slutt. Vis mer

Selv om han savner ekskjæresten sin, ser det at til at Melinda har gått videre. Og ikke med hvem som helst, men med en av de andre deltakerne fra «Too Hot to Handle».

Under innspillingen utviklet det seg nemlig et lite trekantdrama. Eller, teknisk sett ganske mange, men disse tre har fått spesielt mye oppmerksomhet i etterkant: Melinda, Marvin og Peter Vigilante (25).

25-åringen fikk også interesse for Melinda under oppholdet, og da hun og Marvin kranglet, noe som for øvrig skjedde relativt ofte, var Peter der med en gang.

På deres sosiale medier har Melinda og Peter opptil flere ganger lagt ut bilder av hverandre og hintet stort til at de er blitt mer enn venner.

Under et bilde av duoen, som Melinda har delt på sin Instagram, skriver hun følgende i bildeteksten:

«Det var i alle fall ikke et myggstikk denne gangen», som er en direkte henvisning til en kveld de to koste seg litt ekstra mye inne på «Too Hot to Handle».

Så gjenstår det å se hvor «godt forhold» Marvin og Melinda har når førstnevnte får nyss om hennes nye flamme.

SEXY SERIE: Etter suksess med realityprogrammene «The Circle» og «Love is Blind», kommer Netflix med enda et nytt kjærlighetskonsept; «Too hot to handle». Og dette virker helt sykt! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Sjokkbrudd: - Vanskelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer