Avslører Britneys ville sexliv

Skandalebok kan ødelegge bryllupet.

LIKER JENTESEX: Forfatteren av en ny skandalebok hevder at Britney Spears liker å kose seg med sine kvinnelige dansere på turné.  Foto: All Over Press
LIKER JENTESEX: Forfatteren av en ny skandalebok hevder at Britney Spears liker å kose seg med sine kvinnelige dansere på turné. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Etter flere turbulente år har Britney Spears (30) endelig funnet lykken med kjæresten Jason Trawick (40). Nylig fridde han til popstjernen, som i disse dager planlegger sitt tredje bryllup. Men en ny bok om Britney kan i verste fall sette bryllupsplanene på hold.

Fernando Flores (31) planlegger en svært avslørende bok om stjernen. Den tidligere politimannen har fulgt Spears på turné, og vil nå skrive om hennes ville liv etter konsertene. 


- Hun har en enorm seksuell appetitt, og sa at alt var lov når hun var på turné. Jeg har hørt om trekantsex, orgier og andre sjokkerende ting, sier Flores til The Sun.

Flores avslører blant annet at «Toxic»-sangeren likte å kose med andre jenter på scenen og på fester.

- Hun hadde mange unge, pene dansere med seg og ting kunne fort bli ville. De drakk, dopet seg og koste sammen i boblebadet.


Spears har ennå ikke kommentert påstandene, men det spørs om forloveden Jason Trawick liker å høre om kjærestens ville partyliv.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste frem forlovelsesringen