Frankie Muniz:

Avslører brennhett bryllupsdrama

- Flammene var flere meter høye.

BRANN: Ikke alt gikk etter planen da «Malcolm i midten»-stjernen Frankie Muniz og Paige Price giftet seg for noen uker siden. Foto: NTB Scanpix
BRANN: Ikke alt gikk etter planen da «Malcolm i midten»-stjernen Frankie Muniz og Paige Price giftet seg for noen uker siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av februar kom den hyggelige nyheten om at «Malcom i midten»-stjernen Frankie Muniz (34) hadde giftet seg med kjæresten Paige Price (27). Det meldte en rekke amerikanske medier, deriblant US Weekly, som skrev at bryllupet fant sted i Phoenix i delstaten Arizona.

- Tusen takk til Arizona Coyotes som tok imot meg og min familie. Det var den beste måten å avslutte den beste helgen i mitt liv på, skrev Muniz på Instagram etter at bryllupet ble kjent.

Nå snakker 34-åringen ut om bryllupet i et stort intervju med People. I det ferske intervjuet avslører den populære skuespilleren at alt ikke gikk helt etter planen da han og Price ble mann og kone.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

Den svært romantiske seremonien fant sted i hjembyen deres 21. februar, og for den store anledningen hadde det blitt pyntet med både blomster og lys. Men plutselig tok deler av bryllupsdekorasjonen fyr.

- Paige hadde bestemt seg for å ha tørket blomster som dekorasjon, og vi hadde også stearinlys langs gulvet. Det så fantastisk ut. Men akkurat da seremonien startet, ble noen av blomstene skumpet borti et stearinlys, og det ble flere meter høye flammer. Alle skrek, sier Muniz til People.

- Heldigvis ble de slukket ganske raskt, og da fortsatte vi bare. Det var helt klart et minneverdig øyeblikk, fortsetter han.

NYGIFT: Paige Price og Frankie Muniz giftet seg i fjor, men arrangerte selve bryllupsseremonien først i februar. Foto: NTB Scanpix
NYGIFT: Paige Price og Frankie Muniz giftet seg i fjor, men arrangerte selve bryllupsseremonien først i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Deler bryllupsdetaljer

I intervjuet røper Muniz også at paret i utgangspunktet giftet seg i oktober i fjor, men forklarer at de ønsket å arrangere en seremoni med venner og familie.

- Vi var bare fem personer. Vi gikk opp til Camelback-fjellet ved solnedgangen og giftet oss. Men vi ville fortsatt ha en bryllupsseremoni, sier 34-åringen og forklarer at de i utgangspunktet planla å arrangere bryllupet hjemme, noe som ble skrinlagt bare dager før bryllupet.

40 venner og familiemedlemmer var til stede i det romantiske bryllupet, ifølge People, og det ble servert en femretters middag. I etterkant av bryllupet har det nygifte paret delt flere kommentarer på Instagram, og Price har også tatt ektemannens etternavn på det sosiale mediet.

På sin Instagram-profil skrev Price nylig at hun og den ferske ektemannen var på bryllupsreise i Puerto Rico i oktober i fjor.

Muniz og Price har vært sammen i fire år, og i slutten av 2018 gikk førstnevnte ned på kne og fridde til sin store kjærlighet. Det skjedde under en festival i Arizona, og etter forlovelsen delte Price et hyggelig innlegg om den store nyheten på Instagram.

- Når du er en liten jente, drømmer du om å gifte deg med drømmemannen. Du tenker på alle disse ekstravagante tingene fra måten han spør deg på, til kjolen du skal ha på, til musikken du skal danse til med din far. Noen ganger har realiteten en tendens til å tråkke over drømmene dine og virkelig overraske deg. Francisco Muniz IV, du er mer enn en drøm for meg, skrev hun i innlegget.

Den hyggelige forlovelsesnyheten kom etter en tøff tid for «Malcom i midten»-stjernen. I 2017 fortalte han åpent om at han lider av hukommelsestap, og at han har en sykdom som gir ham små slag i tide og utide.

AVSLØRER: Justin Bieber har igjen fått bli med på «Carpool Karaoke» med James Corden. Her letter han på sløret om bryllupet til han og Hailey, og avslører detaljer om bryllupsfesten. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Fant lykken med Hollywood-sønn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer