«Bloggerne»:

Avslører bloggdrama: - Han er en fiasko

Anna Rasmussen tok til bitterhet da hun ikke vant pris.

INTRIGER: Da Vixen Blog Awards ble arrangert i januar, var flere av bloggerne misfornøyd med å ikke hente hjem priser. Det førte til surmuling. Video: TV 2 Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Torsdag 19. januar var alt som kunne krype og gå av norske bloggere til stede på Grand Hotell i Oslo, da den årlige bloggprisen til magasinet Vixen ble arrangert.

Flere av landets største bloggere håvet inn priser, og Sophie Elise kan sies å ha vært kveldens store vinner. Fra scenen ble det tårer, takketaler og opptredener, men i kulissene var ikke stemningen så topp som den kanskje virket.

I kveldens avsnitt av «Bloggerne» på TV 2 Livsstil vises opptak som ble gjort på festen. Bloggere som smilte foran presseveggen tidligere på kvelden, var bitre og sure da kvelden var ved veis ende.

Spesielt kan det sies om mammablogger Anna Rasmussen og livsstilsblogger Espen Hilton.

Skuffet over nederlaget

Begge toppbloggerne hadde håpet på priser under utdelingen. De måtte imidlertid dra hjem tomhendt, noe som fikk begge til å reagere.

Hilton mente på sin side at han burde vunnet prisen for «Årets stjerneskudd», og argumenterte med at boka hans «Selife» har reddet livene til enkelte av leserne. Det samme kunne han ikke si om personen som faktisk stakk av med prisen. «Det er ikke for å være bitter, altså» understreket han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer