«Bloggerne»:

Avslører bloggdrama: - Han er en fiasko

Anna Rasmussen tok til bitterhet da hun ikke vant pris.

INTRIGER: Da Vixen Blog Awards ble arrangert i januar, var flere av bloggerne misfornøyd med å ikke hente hjem priser. Det førte til surmuling. Video: TV 2 Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Torsdag 19. januar var alt som kunne krype og gå av norske bloggere til stede på Grand Hotell i Oslo, da den årlige bloggprisen til magasinet Vixen ble arrangert.

Flere av landets største bloggere håvet inn priser, og Sophie Elise kan sies å ha vært kveldens store vinner. Fra scenen ble det tårer, takketaler og opptredener, men i kulissene var ikke stemningen så topp som den kanskje virket.

I kveldens avsnitt av «Bloggerne» på TV 2 Livsstil vises opptak som ble gjort på festen. Bloggere som smilte foran presseveggen tidligere på kvelden, var bitre og sure da kvelden var ved veis ende.

Spesielt kan det sies om mammablogger Anna Rasmussen og livsstilsblogger Espen Hilton.

Skuffet over nederlaget

Begge toppbloggerne hadde håpet på priser under utdelingen. De måtte imidlertid dra hjem tomhendt, noe som fikk begge til å reagere.

Hilton mente på sin side at han burde vunnet prisen for «Årets stjerneskudd», og argumenterte med at boka hans «Selife» har reddet livene til enkelte av leserne. Det samme kunne han ikke si om personen som faktisk stakk av med prisen. «Det er ikke for å være bitter, altså» understreket han.

Rasmussen hadde også håpet på å kunne returnere til Sørlandet med priser i bagasjen. På vei tilbake til hotellrommet sitt forteller hun til en venninne at kvelden ikke gikk som hun hadde håpet.

Saken fortsetter nedenfor.

FRUSTRERT: Anna Rasmussen delte sin frusterasjon overfor en venninne som var sammen med henne på prisutdelingen. Foto: TV 2
FRUSTRERT: Anna Rasmussen delte sin frusterasjon overfor en venninne som var sammen med henne på prisutdelingen. Foto: TV 2 Vis mer

- Faen i helvete, altså. Jeg er så skuffa. Jeg vet hvor mange stemmer jeg har fått. Bare vent til du hører Jan, han kommer til å klikke, sier hun i klippet, like før hun ringer samboeren Jan Lossius for å fortelle om kveldens nederlag.

I telefonsamtalen forklarer hun hvor skuffet hun er, og Jan sier seg enig og prøver å støtte kjæresten. Så sier han at han er lettet over at ikke Espen Hilton vant.

- Helt enig, han er en fiasko, svarer Anna.

Seoghør.no har ikke lyktes i å få en kommentar fra verken Anna Rasmussen eller Espen Hilton.

Dramatisk sesong

Denne sesongen av «Bloggerne» byr på en rekke dramatiske øyeblikk. I første episode fikk seerne blant annet være vitne til en krangel mellom blogger Kristine Ullebø og kjæresten Fabian Raw.

Det hele utspilte seg på en fest, der Fabian flørtet med en annen jente, noe som ikke falt i smak hos blogger-kjæresten.

- Jeg ble veldig lei meg fordi jeg syntes kjæresten min flørtet masse med en annen jente, så i stedet for å spare dette til morgendagen og ta en fin prat om det, så valgte jeg å løpe inn på rommet mitt, stenge igjen døren og grine av meg all sminken jeg hadde brukt to timer på, sa hun til Se og Hør i forbindelse med premieren av serien.

Saken fortsetter nedenfor.

DRAMA: Bloggeren Kristine Ullebø bryter sammen når kjæresten hennes bruker mer tid sammen med venninnene hennes enn henne selv. Bloggerne har sesongpremiere på TV 2 Livsstil i kveld. Video: TV 2 Vis mer

Også blogger Anniken Jørgensen har uttalt at det vil bli vist noen av problemene i forholdet mellom henne og ekskjæresten Anders Gran.

Overfor VG har hun sagt at bruddet, som skjedde i juni, ikke vil bli vist på TV, men at seerne vil se at forholdet går mot slutten.

De er imidlertig i gode venner i dag, og under premierefesten til årets «Bloggerne»-sesong, hadde Anniken med seg eksen.

- Han er bestevennen min, og han kjenner meg inn og ut. Det er vanskelig å forlate en person helt når man vet så mye om hverandre. Han er mye ute og reiser og det er jeg og, men vi ser hverandre kanskje tre ganger i uka, sa hun til Se og Hør på festen.

«Bloggerne» sendes på TV 2 Livsstil mandag til torsdag klokken 21.30.

FORTELLER OM BRUDDET: Anna Rasmussen åpner om bruddet med eksen i TV 2s «Bloggerne». I dag har Anna Rasmussen ny kjæreste. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg er gravid igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer