BLEIEBRUKER: Skuespiller Shay Mitchell avslører bruk av bleie. Video: Shay Mitchell/Youtube Vis mer

Shay Mitchell:

Avslører bleiebruk: - Jeg tisser på meg

Skuespilleren Shay Mitchell viser frem bleiene hun bruker under graviditeten.

Publisert

I slutten av juli kunne «Pretty Little Liars»-stjernen Shay Mitchell (32) dele en gladnyhet med fansen om at hun venter sitt første barn sammen med kjæresten Matte Babel (38). Nyheten kom seks måneder etter at Mitchell avslørte den triste nyheten om at hun hadde spontanabortert i fjor.

Siden babynyheten ble kjent har stjernen gitt fansen et innblikk i graviditeten gjennom sin egen Youtube-kanal hvor hun titt og ofte deler videoer med fansen sin. Det var også her Mitchell avslørte hun at paret venter en jente på en nokså utradisjonell måte.

Avslører bleiebruk

Onsdag delte skuespilleren nok en video på Youtube-kanalen sin, men denne gangen kom hun med en oppsiktsvekkende avsløring. I videoen innrømmet nemlig Mitchell en side av graviditeten som ikke er så glamorøs, og noe sikkert flere mødre kan kjenne seg igjen i - nemlig å måtte tisse konstant.

- Vil dere se noe?, spurte Mitchell mens hun gikk rundt i garderoben for å prøve klær til en photoshoot.

- Helt ærlig folkens. Jeg har aldri visst at det gikk an å tisse så mye som det man gjør når man er gravid. Jeg sverger til gud, i en og en halv time i går kveld var jeg på do sikkert 22 ganger helt til jeg innså at jeg må ha på meg bleier, fortsatte «Pretty Little Liars»-stjernen i Youtube-videoen.

Videre så stjernen seg nødt til å vise frem de mye omtalte bleiene i Youtube-videoen og dro rett og slett ned buksene sine foran kamera.

- Jeg har faktisk på meg bleier fordi det er så irriterende og måtte gå på do absolutt hele tiden. Dette er ikke en gang reklame for Depends ( et bleiemerke for voksne journ.anm.), sier Mitchell.

Målløs av avsløringen

Selv om den vordende moren innrømmer at hun har hatt noen uhell, er hun mer enn glad for å dele tips og triks med resten av verden. Den største grunnen til at hun velger å ha på seg bleier forteller hun er på grunn av vanskelighetene med å komme seg på do på settet når hun er travelt opptatt med skuespill eller å gjøre seg klar til innspilling.

Det er tydelig at stylisten til skuespilleren, Monica Rose, ble målløs av avsløringen.

- Hva? Jeg har aldri sett noe lignende i hele mitt liv, og jeg har fått tre barn. Jeg skulle ønske at jeg hadde visst om det, fordi jeg hadde noen episoder selv, innrømmet Rose.

SE TV: På Instagram avslørte Shay Mitchell nylig at hun er gravid. Nå røper hun kjønnet på babyen i denne elleville videoen. Video: @shaymitchell Vis mer

Bedre selvtillit

Skuespilleren ser ut til å nyte tiden som gravid, og i et nylig intervju med People fortalte Mitchell at hun aldri har følt seg bedre i bikini.

- For å være helt ærlig føler jeg meg mer selvsikker i bikini nå enn jeg noensinne har vært. Jeg trenger ikke å trekke inn magen, jeg klarer ikke å trekke den inn. Så det du ser er det du får, fortalte den gravide stjernen til People.

Sammen med kjæresten gleder Mitchell seg stort til å bli forelder for første gang. Til US Weekly fortalte hun om støtten hun får fra kjæresten Babel under graviditeten.

<strong>HJELPSOM:</strong> Shay Mitchell får god støtte fra kjæresten Matte Babel under graviditeten. Her er duoen avbildet i juli. Foto: NTB Scanpix
HJELPSOM: Shay Mitchell får god støtte fra kjæresten Matte Babel under graviditeten. Her er duoen avbildet i juli. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han gir meg massasjer. Ikke veldig lange massasjer, men jeg tar det jeg får. Han støtter valget mitt om å fortsette å jobbe gjennom hele graviditeten, så det er veldig bra.

Videre fortalte stjernen at paret har et balansert forhold, og at de respekterer hverandre, noe som er grunnen til at det fungerer så bra, ifølge henne selv.

- Vi er ikke avhengige av hverandre. Det har alltid fungert for meg. Vi er som to søyler som holder noe oppe, det liker jeg, avsluttet Mitchell.

LES OGSÅ: Åpner opp om gravid-sjokket

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer