Avslører «Big Bang Theory»-stjernens legning

New York Times avslører at Jim Parsons er homofil og i et fast forhold.

POPULÆR SERIE: Jim Parsons (nummer to fra venstre) spiller i TVNorge-serien «The Big Bang Theory». Foto: TVNorge
POPULÆR SERIE: Jim Parsons (nummer to fra venstre) spiller i TVNorge-serien «The Big Bang Theory». Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I et intervju med «The Big Bang Theory»-skuespiller Jim Parsons (39) avsløres det at skuespilleren er homofil og i et fast forhold.

Det er New York Times som skriver om Parsons, og selv om Parsons ikke selv bekrefter at han er homofil, avslører skribent Patrick Healy skuespillerens seksuelle legning.

Det sies at det hele er en «stillferdig» måte å avsløre det hele på.

Artikkelen i New York Times er gjort i anledning Parsons rolle i Broadway-stykket «The Normal Heart». Om Parsons skriver Healy følgende:

«The Normal Heart har likhetstrekk med Parsons på flere nivåer: Mr. Parsons er homofil og i et ti år langt forhold. Han sier at det å jobbe sammen med et ensemble på scenen igjen var som å få ny næring».


Det har blitt spekulert i Parsons seksuelle legning i mange år. Avisen avslører ikke hvem som er skuespillerens partner, men da Parsons vant en Emmy-pris i 2010 takket han Todd Spiewak.

National Enquirer skrev tidligere at Parsons og Spiewak tidligere hadde vært forlovet. Forlovelsen skal imidlertid ha blitt brutt fordi Parsons ikke ønsker seg barn. Dette har aldri blitt verken bekreftet eller avkreftet av skuespilleren selv.

Også Parsons talspersoner har gang på gang nektet å snakke om skuespillerens seksuelle legning.

Nylig ble Parsons' kollega fra TVNorge-serien, Simon Helberg, pappa for aller første gang.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Big Bang Theory-stjernen ble pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer