Avslører barnets kjønn

- Det er akkurat det Kanye alltid har ønsket seg, sier Kim Kardashian om sin ufødte baby.

VENTER EN DATTER: Både Kim Kardashian og kjæresten Kanye West fikk ønske sitt oppfylt. Foto: All Over Press
VENTER EN DATTER: Både Kim Kardashian og kjæresten Kanye West fikk ønske sitt oppfylt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Neste måned blir Kim Kardashian (32) og Kanye West (35) foreldre for første gang, og søndag røpet paret at de venter en liten jente.

- Jeg er så glad. Hvem ønsker ikke å få en datter? Jeg synes jenter er best, og jeg vet at det er akkurat det Kanye alltid har ønsket seg også, sa den vordende moren under sesongpremieren av «Keeping Up with the Kardashians» søndag, ifølge People.com.

Paret, som planlegger å bruke seks millioner kroner på fødselen, har lenge visst at deres ufødte barn er ei jente, men har prøvd å være kreative for å holde det hemmelig for omverdenen.

- Vi har enten kjøpt helt hvite ting eller så har vi kjøpt klær til både gutt og jente sånn at ingen skulle skjønne det, ler realitystjernen.

Samme dag som barnets kjønn ble avslørt ble det holdt babyshower for Kim i Beverly Hills, og stjerner som Nicole Richie og Kelly Osbourne var blant de 100 gjestene.LES OGSÅ: Her går det nesten helt galt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer